Quantcast

ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ

Így zajlott a titkos Kardashian esküvő

Így zajlott a titkos Kardashian esküvő
© Frazer Harrison / Staff / Getty Images

Kourtney Kardashian és Travis Barker most tényleg örök hűséget fogadtak egymásnak. 

A párhoz közel álló források megerősítették, vasárnap végül tényleg egybe kelt Kourtney Kardashian és Travis Barker. A pár a kaliforniai Santa Barbarában kötötte össze életét. A fotók alapján a sztárok hagyományos esküvői ruhát viseltek az Anacapa belvárosi bíróságon.

Nem csinált nagy felhajtást a Kardashian lány

Nem volt népes nászmenet, a fotókon Kourtney Kardashian nagymamája, Mary Jo „MJ” Campbell és Barker apja, Randy látható, valamint pár testőr. Travis Barker teljesen fekete szmokingban volt, Kourtney Kardashian pedig egy hagyományos fehér ruhát viselt, amely térdig rövidre volt vágva. Limuzin helyett egy retro fekete lowrider kabrióval közlekedtek, amelynek elülső rácsára volt rögzítve a „Just Married” felirat. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy kimondták a boldogító igent, a Grammy-díjátadót követően Las Vegas-ban fogadtak örök hűséget, ám annak semmilyen jogi vonzata nem lehetett. Akkor egy Elvis Presley imitátor adta őket össze, ám a papírokat nem intézték el, így ez csupán egy játékesküvő volt. 

Háromszor is örök hűséget fogadnak

„Egyszer régen egy messzi-messzi országban hajnali 2-kor, egy csodálatos éjszaka és egy kis tequila után, egy királynő és jóképű királya kimerészkedett az egyetlen nyitott kápolnába Elvis Presley-vel, és összeházasodtak (persze engedély nélkül)”

–  jelentették be akkor, mit is tettek kissé ittasan, majd hozzátették azt is, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Ezt a mondatot pedig igen komolyan veszik a szerelmesek, mert hamarosan jön a harmadik ceremónia is, ezúttal Olaszországban szeretnének majd egy népes vendégsereggel tartott újabb esküvőt rendezni. 

Travis Barker egyébként októberben kérte meg Kourtney Kardashian kezét, egy évvel kapcsolatuk kezdete után. A lánykérés szintén Santa Barbara városában történt, ahol az esküvő is. 

 

Via 

A legfrissebb sztárhírek

Jason Momoa újra szerelmes, ezzel az ismert énekesnővel randizik

Elvesztette babáját Britney Spears - szívszorító sorokkal jelentette be

Ezt nem tudta feldolgozni Erzsébet királynő, az alkoholba menekült