Quantcast

VESZTESÉG

Elvesztette babáját Britney Spears - szívszorító sorokkal jelentette be

Elvesztette babáját Britney Spears - szívszorító sorokkal jelentette be
© David Crotty / Getty Images

Tragikus hírt jelentett be szombat este Britney Spears.

Britney Spears élete egyik legnehezebb Instagram-sztoriját tette közzé szombat este, ugyanis bejelentette, nem várandós többé, elveszítették Sam Asgharival közös gyermeküket. Az énekesnő szeretné, ha békét hagynának neki ebben a különösen nehéz időszakban, ám azt már most tudják, hogy nem adják fel a próbálkozást, mindkettőjüknek nagy vágya, hogy bővüljön a család. Britney Spears nagyon hálás minden bíztató szóért, ám szerelmével egymást támogatva szeretné, ha túl jutnának ezen az időszakon. 

Britney Spears szívszorító sorokkal üzent

"A legmélyebb szomorúsággal jelentjük be, hogy sajnos már a terhesség elején elvesztettük a mi csodálatos babánkat. Ez egy borzasztó időszak mindenki számára. Talán nem kellett volna ilyen hamar elmondanunk az örömhírt, talán meg kellett volna tartsuk magunknak addig, amíg nem derül ki biztosan, hogy minden rendben van, de annyira szerettük volna, ha velünk örültök. Kitartunk egymás mellett, a szeretetünk és az összetartásunk ezen is átsegít majd minket. Továbbra is azon leszünk, hogy bővüljön a családunk, szeretnénk, ha lenne közös babánk a jövőben. Nagyon hálásak vagyunk minden eddigi és ezt követő támogatásért, de most szeretnénk, ha egy kicsit elvonulhatnánk, és ha mindenki tiszteletben tartaná a privát éltünket. Nagyon nehéz ez számunkra, szeretnénk békét. Sam és Britney.

Nyilvánosan is támogatást nyújt párja

Sam Asghari a közzétett bejegyzés alatt is kedvese mellett áll, több ezren kedvelték támogató szavait. 

„Hamarosan meglesz a kis csodánk, hidd el"

– biztosította az énekesnőt afelől, hogy mindenben mellette áll ezután is.

Az énekesnő egyébként saját bevallása szerint eléggé meglepődött, hogy ismét gyermeket vár, hiszen korábban csak arra figyelt fel, hogy pár kilóval többet mutatott a mérleg, így maga is megdöbbent, amikor a teszt kimutatta, ismét anyai örömök elé néz.

Via