Quantcast

ÚJ ROMÁNC

Jason Momoa újra szerelmes, ezzel az ismert énekesnővel randizik

Jason Momoa újra szerelmes, ezzel az ismert énekesnővel randizik
© Rodin Eckenroth / Stringer / Getty Images

Jason Momoa úgy tűnik, nemcsak a munkában, de a szerelemben is a helyén van jelenleg. Környezete szerint egy ismert énekesnő csavarta el a fejét.

Lisa Bonet és Jason Momoa 16 évig voltak együtt, és két gyermekük született, idén januárban jelentették be, hogy a válás mellett döntöttek. Most több bennfentes is azt állítja, hogy kialakult egy szerelmes románc a színész és a 32 éves mexikói énekesnő, Eiza Gonzalez között pusztán hónapokkal a válás után. Az informátor szerint azonban a kapcsolat még egyáltalán nem komoly.

Bimbózó szerelem Jason Momoa és Eiza Gonzalez között

A találgatás akkor indult, amikor kiszúrták, hogy Jason Momoa egyedül pózol a kamerák előtt Eiza Gonzalez legújabb, Ambulance című filmjének premierjén. 

„Randiznak. Jason nagyon sokat törődik vele. Ugyan most a Fast X-en dolgozik és eléggé elfoglalt, de fontos neki"

– mondta egy forrás, de a hírt egy másik közeli barát is megerősítette.

„Mindketten nagyon elfoglaltak, sokat dolgoznak, de nagyon jól érzik magukat együtt. Egyelőre semmi komoly, majd meglátjuk"

– erősítette meg egy másik személy is a bimbózó románc tényét.

Sokan szerették volna, ha Jason Momoa újrakezdi feleségével 

Noha Lisa Bonet és Jason Momoa először 2005-ben lettek egy pár, 2017-ig vártak, hogy összeházasodjanak, és egy meghitt, titkos esküvőn kötötték össze életüket. Kapcsolatuk alatt két gyermekük született: lányuk, a 14 éves Lola, és fiuk, a 13 éves Nakoa-Wolf.

Jason Momoa és Lisa Bonet idén januárban jelentették be válásukat egy közös nyilatkozatban, amelyet Instagram-oldalukon tettek közzé.

„Mindannyian érezzük, hogy a világban valami átalakul. Sajnos a mi családunk sem kivétel, érezzük az eltolódásokat. A köztünk lévő szerelem ugyan örök, de már nem úgy folytatjuk, ahogyan eddig. Felszabadítjuk egymást, mert csak így lehetünk mindketten azok az emberek, akik lenni szeretnénk. A gyermekeink persze szeretnénk, ha egyáltalán nem sérülnének ebben."

Márciusban több jel is arra mutatott, hogy Jason és Lisa még egy próbát tesz a házasságukkal, Jason Momoa-n még a karikagyűrűt is látni vélték, a színész maga jelentette be, hogy újrakezdésről szó sincs, ám örökké egy család lesznek. 

 

Via

A legfrissebb sztárhírek az Elle.hu-n:

Elvesztette babáját Britney Spears - szívszorító sorokkal jelentette be

Nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen Amber Heard mindent beismer

Ezt nem tudta feldolgozni Erzsébet királynő, az alkoholba menekült