Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Mit látsz a képen? Elárulja, mitől félsz valójában

2024. június 14.

2 perc olvasás

ELLE

kép feladat személyiségteszt
Mit látsz a képen? Elárulja, mitől félsz valójában
© @psychologylove100/TikTok

Ez a személyiségteszt a félelmeidről árulkodik. 


Az optikai illúziók lehetőséget adhatnak arra, hogy többet tudj meg az igazi személyiségedről. Lényegében személyiségtesztek lesznek, amelyek habár nem a legpontosabb elemzést adják, mégis sokan úgy gondolják, hogy van bennük valamennyi igazság. Ennél a képnél az derülhet ki, hogy mitől félsz igazán. 

Itt a kép

Ha a rágcsálót láttad meg először

A megaláztatástól és a nevetségessé válástól félsz a legjobban - derült ki a TikTokon elterjedt videóban. A szánalom és a gúny a legrosszabb dolog számodra. Életed során többször átélhetted, hogy milyen az, amikor megfosztanak az önbizalmadtól és az emberi értékedtől. Mindig arra törekszel, hogy független és önálló legyél. A gondolat, hogy valakitől segítséget kell kérned, és hogy függő helyzetben vagy, rendkívül nehéz számodra.

Nagy félelmet jelent számodra az, hogy elveszíted az irányítást az életed felett. Nem akarod, hogy bárki másnak befolyása legyen rád. Nagyon elkötelezett vagy a személyes fejlődésed iránt, és sok energiát fektetsz bele. A munkahelyeden te vagy az, aki vállalja a felelősséget.

Ha az arcot láttad meg először

A legnagyobb félelmed a magány. Szükséged van arra, hogy azok vegyenek körül, akiket szeretsz. Nélkülük a nehezebb helyzetekben úgy érzed, hogy a föld omlik össze a lábad alatt. Másokat egyfajta biztosítékként kezelsz, ám fontos kiemelni, hogy általánosságban jól boldogulsz teljesen egyedül is, de szükséged van arra, hogy tudd, van kire támaszkodnod, ha szükséged lenne rá. Amikor egyedül vagy, megbéníthat a félelem, de ne felejtsd el, mennyire fontos az önszeretet és az, hogy elhidd: önmagadban is értékes ember vagy. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves