Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RECEPT

Ettől a trükktől roppanós lesz a sült krumpli

2023. január 28.

1 perc olvasás

ELLE

étel recept sültkrumpli
Ettől a trükktől roppanós lesz a sült krumpli
© Shutterstock

Ha így sütöd meg a sültkrumplit, soha többé nem akarod majd máshogyan. 


Ezzel az egyszerű trükkel a sütőben sült krumpli olyan lesz, mintha fritőzt használtál volna.

A sültkrumpli népszerű ebéd 

Te is imádod a gyors ebédeket, amelyek pár perc alatt készen vannak? Gyakran nyúlsz a sültkrumplihoz, mert pillanatok alatt megvan? Ez praktikus megoldás lehet, csak kár, hogy nem olyan, mint a gyorsétteremekben. Kivéve, ha azzal a trükkel sütöd meg, amit most elárulunk. 

Nincs is rosszabb annál, mint amikor sültkrumplira vágyunk, ám csak egy kissé csoffadt valami lesz belőle, mire kivesszük a sütőből. Az a tökéletes roppanós állag csak álom, esélyünk sincs rá otthon, hihettük eddig. 

Jöhet a hűtőrács!

Csak egy konyhai hűtőrűcsra van szükségünk, amelyet rá kell helyeznünk a tepsire sütés küzben. Sütés közben a panírozott-mélyhűtött termékeknél nedvesség kellene hogy távozzon a termékekből, ám ez nem minden esetben történik meg. 

Ám amennyiben nyomás éri a terméket felülről, egyszerűbebn távozik a nedvesség, és kevésbé lesz szakadós, nedves a krumpli állaga. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves