Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PANDORA PALOTA

A szabadság végtelen érzését adja át a Pandora Palota

2024. június 17.

2 perc olvasás

ELLE

workshop jóga női energiák Pandora Palota energiák
A szabadság végtelen érzését adja át a Pandora Palota
© Pandora Palota

Pandora Palota egy olyan különleges tér, ahová belépve a tágasság, szabadság érzése jár át. Olyan tér, ami inspirál, ahol a varázslat kézzel fogható. Ahol a fa illata mellett isteni olajok és füstölők töltik be a teret. Amit átitat a vénuszi energia, és minden érzékszervünk bevonódik az élménybe.

 


Pandora Palota Pest megyében, Szadán, természetközeli környezetben helyezkedik el, gyönyörű kerttel körülölelve, melyet a programok során nagy ablakain keresztül csodálhatunk. Eseményeiken fontos szerepet játszik a természettel való kapcsolódás, ezért jó időben a női körök, jógaórák, közös étkezések sokszor a kertben zajlanak.

Különleges élményekkel vár a Pandora Palota

Amivel várnak ebben a csodálatos térben: hatha és női jógaórák, önismereti programok, egyéni jóga és hangterápia, csoportos hangfürdők, botanikai parfümolajok, különleges élménycsomagok (családoknak, pároknak, cégeknek), és terembérlésre is van lehetőség. Távolabb élőknek, akik nem tudnak rendszeresen eljárni, jó hírük van: sorban készülnek most már online videókurzusaik is, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek weboldalukon.

Herczeg Orsolya és Bajnóczi Tamás, a Pandora Palota megálmodói, 8 éve alkotnak egy párt, Pandora Palota pedig idén áprilisban lett 3 éves. Ezalatt az idő alatt rengeteg változáson, átalakuláson mentek keresztül külön-külön és együtt is. Pandora pedig, mint közös gyermekünk szintén alakul, fejlődik velük együtt.

pandora-palota-2024
Pandora Palota

A jóga mellett izgalmas workshopokkal vár a Pandora Palota

Orsi menedzseli a stúdió eseményeit és háttermunkáit, ő tartja a jógaórákat és különböző témákban női önismereti workshopokat, online kurzusokat. Munkásságában fontos szerepet kap az érzelmi aromaterápia, és bontanikai parfümkészítés.

Különböző témák, karakterek (mint például a görög istennői archetípusok) ihletik egy-egy illatát, de van lehetőség egyedi parfümkészítésre is. A tér berendezésénél kezdett kibontakozni igazán az ízlésvilága és kreativitása. A Feng Shui, a lakberendezés, és dekorációs tevékenységek szintén vonzzák.

pandora-palota-2024
Pandora Palota

Tomi mindig is nagy szerelmese volt a zenének és az űr hangzásnak, majd amikor felfedezte ezt a hangzást olyan ősi hangszerekben, mint a hangtálak és gongok, elkezdett tanulni róluk. Most már hangterapeutaként IASH (International Academy of Sound Healing) metódus alapján csoportos hangfürdőket vezet szinte minden hétvégén, mellette pedig privát hangterápiás alkalmakat is tart. Szerencsésnek érzi magát, hogy olyannal foglalkozhat, amivel segít az embereknek kikapcsolódni, feltöltődni, gyógyulni és harmóniába kerülni.

Nézz körül weboldalukon és bármilyen kérdésed felmerül, vedd fel velük a kapcsolatot! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves