Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Kiszúrod a pillangót a falevelek között? Csak az emberek 1%-a képes rá!

2022. augusztus 09.

1 perc olvasás

ELLE

intelligencia játék pillangó látás teszt keresés
Kiszúrod a pillangót a falevelek között? Csak az emberek 1%-a képes rá!
© jagranjosh.com

Ezt az optikai illúziót csak a legszemfülesebbeknek sikerül 7 másodperc alatt teljesítenie. Neked menni fog?


Készen állsz egy kis szem- és agytornára? Ezúttal egy haladó szintű optikai illúzióval készültünk neked, amiben egy halom juharfalevél között kell megtalálnod az elrejtett pillangót.

Az őszi falevelek között nem könnyű kiszúrni a narancsos-barnás lepkét, olyannyira, hogy 7 másodperc alatt csupán az emberek 1 százalékának sikerül teljesítenie ezt a kihívást. Vajon te megtalálod a rejtőzködő pillangót?

Íme, az optikai illúzió:

Fotó: jagranjosh.com

Amennyiben első pillantásra meglett az apró pillangó, akkor engedd meg, hogy gratuláljunk: haladó szintű kincskereső vagy! Ha további izgalmakra vágynál, kattints ide és nézd meg, vajon felismered-e a képen elrejtett hírességet!

Telnek a másodpercek, de még mindig nyoma sincs a pillangónak? Engedd meg, hogy segítsünk egy kicsit: a kép bal oldala felé érdemes keresgélni.

Még mindig nincs meg? Csak akkor görgess tovább, ha szabad a gazda!

Fotó: New York Post

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves