Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

UTAZÁS

Az 5 úti cél, ahol idén nyáron a legolcsóbb nyaralni

2022. július 17.

2 perc olvasás

ELLE

nyaralás repülő tavasz/nyár 2016 utazás olcsó nyaralás
Az 5 úti cél, ahol idén nyáron a legolcsóbb nyaralni
© Shutterstock

Az olcsó nyaralás az emelkedő árak ellenére sem lehetetlen, csak kicsit több utánajárást igényel, hova érdemes most ellátogatni. Elhoztunk 5 úticélt, amelyek a felmérések alapján most a legolcsóbbak!


Nem tudunk mit tenni, az árak egyre magasabbak, ma már egy nyaraláshoz nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, ha szeretnénk pár feledhetetlen napot tölteni valahol. Van pár olyan úti cél azonban, ahol a többihez képest meglehetően olcsó nyaralás is lehetséges.

Olcsó nyaralás 2022-ben? Lehetséges!

A német Szövetségi Statisztikai Hivatal által készített rangsor megmutatja, hol olcsóbb most a nyaralás az átlagnál, és azt kell hogy mondjuk, panaszra nincs okunk. A listára felkerültek kifejezetten népszerű úticélok, és olyanok is, amelyekre ha tele a pénztárca, nem biztos, hogy először gondolnánk. 

Albánia 

Ha Görögország és Olaszország keverékére vágyunk, akkor Albánia tökéletes választás lehet! Főleg, hogy utóbbi jelenleg a legdrágább üdülőhely egész Európában!

Törökország

Törökország évek óta az egyik legkedveltebb úticél a magyarok körében. Ha viszont elszakadnál a hagyományos török látnivalóktól, akkor irány Cappadocia, ahol lélegzetelállító látvány tárul elénk a ballonokkal teli égbolton. 

Montenegró

Sokan akár még autóval is bevállalják Montenegrót, hiszen annyira nincs messze. Ideális a családoknak is, és a legszebb európai tájak tárulnak elénk a népszerűbb úticélok árainak töredékéért.

Portugália

Portugália mindig is kedvelt nyaralóhely volt, ahová közvetlen járatok is közlekednek. Repülővel gyorsan elérjük Portot és Lisszabont is, de érdemes kicsit tágítani a perspektíván, hiszen az ország tele van lehetőségekkel!

Málta

Málta szintén eddig is nagy népszerűségnek örvendett, és mostanra ott tartunk, hogy nemcsak csodálatos, de a mai árakhoz képest meglehetősen kedvező opció is lehet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves