Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A legfontosabb ékszer

Ezek a legnépszerűbb eljegyzési gyűrűk most, amiért rajonganak a nők

2024. március 22.

3 perc olvasás

ELLE

ékszer jegygyűrű
Ezek a legnépszerűbb eljegyzési gyűrűk most, amiért rajonganak a nők
© Shutterstock

Ezek az eljegyzési gyűrűk hatalmas népszerűségnek örvendenek.


Az eljegyzési gyűrű kiválasztása nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha a férfinak egyedül kell megoldania. Egy olyan ékszer, aminél mindenki azt tervezi, hogy élete végéig viselheti. Megmutatjuk most a legnépszerűbb trendeket, amely sokak dolgát megkönnyítheti. 

A kerek eljegyzési gyűrűk

Lássuk be, hogy amikor elképzelünk egy szép eljegyzési gyűrűt, akkor szinte mindenkinek  egy pasziánsz kerek gyémánt jut eszébe. Klasszikus és egyszerű, így nem meglepő, hogy ez a legnépszerűbb forma, ami sosem fog kimenni a divatból. Egyszerű, de mégis nagyszerű, és természetesen rendkívül elegáns megjelenést is biztosít minden nőnek. Mi imádjuk!

Az Ovális eljegyzési gyűrűk

Az ovális gyűrűk dizájn szempontjából egy kicsit érdekesebb választás. A kerek stílusnál kevésbé hagyományos, azonban ovális gyémántokat ugyanúgy lehet beállítani, mint a kerek köveket. Ajánlott azoknak, akik szeretik a kicsit merészebb és kevésbé hétköznapi megjelenést. Látványos, és szinte biztos, hogy rengeteg bókot kap az ovális eljegyzési gyűrű viselője is.

A Körte alakú eljegyzési gyűrűk

A körte kövek ugyanolyan alakúak, mint a könnycseppek, és különféle tervezési lehetőségeket kínálnak. Aszimmetrikusan oldalra állíthatók, bár leggyakrabban középen vannak, és kisebb gyémántok glóriájával vannak körülvéve. Mostanában ez a forma egyre nagyobb teret kap, és olyan sztárok is imádják, mint Megan Fox vagy Emily Ratajkowski. Te bevállalnád?

A Smaragd eljegyzési gyűrűk

Ha valaki egy téglalap alakú eljegyzési gyűrűt szeretne, akkor a smaragd vágás a legmegfelelőbb. . A smaragd eljegyzési gyűrűk általában magasabb árat képviselnek, mint más stílusok, mivel sok lépcsőzetes vágású oldal van, ami nagyobb tisztaságú követ igényel. Az azonban kétségtelen, hogy elegáns, modern és időtlen, nem utolsó sorban pedig rendkívül gyönyörű. Nem csoda, hogy annyi nő  vágyik egy smaragd eljegyzési gyűrűre.

Az Asscher eljegyzési gyűrűk

Az asscher eljegyzési gyűrű a smaragd tiszta, éles vonalait adja meg egy négyzet alakú kőben, miközben továbbra is csillogást ad a lineáris vágásban a több oldalnak köszönhetően – ami több fénytörést jelent. Ha azonban ez még mindig nem elég csillogós valakinek, akkor mindig ott van a hercegnős vágás. Felülről négyzet alakúnak tűnik, és ugyanazt a ragyogást kínálja, mint egy kerek gyémánt, mivel valójában egy fordított piramis alakja. Igazán különleges, és meseszép.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves