Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Válóper

Döbbenetes összegek forognak kockán Emily Ratajkowski válásában

2022. július 20.

2 perc olvasás

ELLE
válás szakítás Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski válás
Döbbenetes összegek forognak kockán Emily Ratajkowski válásában
© Shutterstock

Miután kiderült, hogy férje többször is megcsalta, Emily Ratajkowski a válás mellett döntött, és már a közös ingóságaiktól is elkezdtek megszabadulni.


Négy év házasság után Emily Ratajkowski és férje válni készülnek, miután kiderült, hogy Sebastian Bear-McClard producer és színész többször is megcsalta a modellt. Bár a hűtlenség híre csak a napokban került nyilvánosságra, úgy tűnik, hogy a háttérben a házaspár egy ideje már tervezgeti a szakítást – legalábbis erre utal, hogy a múlt hónapban eladták közös Los Angeles-i ingatlanjukat.

A három hálószobás, 1650 négyzetméteres ingatlant 2018-ban vásárolta a pár nem sokkal azután, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket. Most 2,45 millió dollárért adtak túl rajta, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ki vásárolta meg. 

Bár a válási papírokat hivatalosan még nem nyújtották be a bíróságon, minden bizonnyal nem ez az egyetlen közösen vásárolt, nagyobb összegű ingóságuk, így feltételezhetően tetemes összeg elosztásán dolgozhatnak majd az ügyvédeik. 

Jól viseli a válást Emily Ratajkowski

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy valami beárnyékolja Emily Ratajkowski házasságát: az elmúlt hetekben többször is kiszúrták a rajongók, hogy a lesifotókon a modell nem viseli a karikagyűrűjét.

Meg nem nevezett források szerint Emily jól viseli a szakítást, amit ő kezdeményezett, és minden energiáját kisfia nevelésére fordítja.

A szakítás hírét nyilvánosan sem Emily, sem a férje nem kommentálták, a Page Six-nek nyilatkozó közeálló azonban elmondta, hogy Sebastian sorozatosan félrelépett, a hűtlensége pedig nyílt titok volt szakmai berkeken belül.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves