Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ITALOLÓGIA

Mit iszol péntek esténként? Sokat elárul rólad

2022. július 08.

3 perc olvasás

ELLE

koktél bor pezsgő buli ital sör
 Mit iszol péntek esténként? Sokat elárul rólad
© Shutterstock

Nem gondolnánk, de az, hogy milyen ital mellett tesszük le a voksunkat péntek esténként, rengeteget elárul a személyiségünkről. Mutatjuk, melyik ital mit jelent. 


Csak bort vagy hajlandó fogyasztani? Esetleg egy pohár pezsgő vagy inkább sör az, ami az alapvető választás nálad? A szokásos rendelésed sokat elárul a karakteredről az italológia szerint. 
Nincs jobb hely a kötetlen társasági tanulmányokhoz, mint egy bár. Megfigyelhetjük az ideges embereket, a Tinder randevúkat, vagy elemezhetjük egy csoport dinamikáját. Az pedig, hogy mit rendelünk a pultból, igen csak mély betekintést adhat egy ember személyiségébe. Lássuk, mit elárul el rólad, hogy mit iszol péntek esténként!

Ezt árulja el kedvenc italod a karakteredről

Bor

Aki  a legszívesebben bort rendel, az nagyon társasági ember. A borrajongók szeretik a társaságot, a hajnalig tartó csevegést, és a pletykálkodást is. Pontosan ezért, nem feltétlenül kell minden titkot elárulnunk nekik, különben fennáll a veszélye annak, hogy gyorsan híre megy azoknak.

Vodka szóda

Fontos számodra a megjelenésed és az egészséged, így egyáltalán nincs vesztegetni való kalóriád egyetlen italra sem. Se glutén, se kalória: akinek a test a lélek temploma, annak nem is jöhet más szóba! Ne aggódj, azért másról is tudnak beszélni, mint a megjelenés és az egészség!

Kézműves sör

Kifinomult ízléssel rendelkezik aki nem a hagyományos, hanem a kézműves sört preferálja, és hangot is ad annak, mi áll a döntése hátterében. Jól ismeri a fajtákat, a termékek közötti különbségeket, és sokszor pontosan ezzel lesz a társaság középpontja. Emiatt sokan megvetik, de ő el tudja viselni ezt is, és nem szegi kedvét.

Sör

A kézműves sört ivókkal ellentétben, te inkább a kiszámíthatóságot, a stabilitást és az egyszerűséget kedveled. Fontos számodra, hogy a lehető legalapvetőbb dolgokban találd meg a nyugalmat, éppen ezért amit nem kell, te inkább nem bonyolítasz. 

Pezsgő

Neked nem elég a prosecco, a fröccs, te ragaszkodsz a prémium italhoz, a pezsgőhöz. Ám mégsem vágysz akkora figyelemre, mint a kézműves sört preferáló csapat, neked az is tökéletes, ha a terem szélén állva szemléled az eseményeket. Sokan előítélettel viszonyulnak hozzád, pedig te is tudod: aki veszi a fáradtságot, hogy megismerjen, az azonnal a szívébe zár. 

Gin - Tonic

Számukra a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak róluk. Nem ritka, hogy aki ezt kéri ki a pultból, valamilyen a médiával kapcsolatos szakmában helyezkedett el. Sőt, érdemes megnézni ezeknek az embereknek az Instagram-oldalát, ugyanis garantált, hogy vonzzák a követőket. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves