Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Wedding bells

Itt a lista! Ezek 2024-ben a legnépszerűbb esküvői dalok

2024. március 14.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő dalok tánc
 Itt a lista! Ezek 2024-ben a legnépszerűbb esküvői dalok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy a legnépszerűbb esküvői dalokra? Most megmutatjuk!


Egy felmérés során nemrég 1800 házaspárt kérdeztek meg a kutatók azzal kapcsolatban, milyen esküvői dalt választottak életük nagy napján. A tanulmány során kiderült, hogy mik a legnépszerűbb zenék a házasoknál, amikor az első táncukról van szó. Íme, a lista! 

Elvis Presley a győztes

Az 1977-ben elhunyt világhírű énekes szerelmes dala máig hatalmas népszerűségnek örvend, különösen az esküvőkön. Nem meglepő,  hogy sok pár ezt a zenét választja az első táncukhoz, hiszen rendkívül romantikus, és gyönyörű szépen lehet táncolni rá. Ed Sheeran pedig kétszer is felkerült a listára, ám John Legend és Lewis Capaldi sem maradtak ki. Ez a lista elég sokszínű, de nagyszerű látni, hogy régi és jelenlegi előadók is helyet kaptak. 

1. Can't Help Falling in Love - Elvis Presley 

2. At Last - Etta James

3. Perfect - Ed Sheeran

4. Amazed - Lonestar

5. Baby I'm Yours - Arctic Monkeys

6. The One - Kodaline

7. Stand by Me - Ben E. King

8. Thinking Out Loud - Ed Sheeran

9. All of Me - John Legend

10. Pointless - Lewis Capaldi

Íme, Elvis Presley híres dala

Ez a dal 1961-ben jelent meg az énekes Blue Hawaii című albumán. A dalt Hugo Peretti, Luigi Creatore és George David Weiss írták. A dallam a "Plaisir d'amour" című népszerű francia szerelmes dalon alapul, amelyet Jean-Paul-Égide Martini komponált 1784-ben. Az évek alatt több előadó is feldolgozta a dalt, valamint akkora sláger lett, hogy generációtól függetlenül szinte mindenki tudja, hogy Elvis Presley énekelte ezt a számot. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves