Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Repülés

Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy mi az, amit sosem szabadna csinálni az utasoknak

2022. október 18.

2 perc olvasás

ELLE

repülés vallomás légiutaskísérő repülőgép
Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy mi az, amit sosem szabadna csinálni az utasoknak
© Shutterstock

Egy légiutas-kísérő arra kéri az utasokat, hogy ezt az egy dolgot fejezzék be. 


Kat Kamaloni korábban légiutas-kísérőként dolgozott. A fiatal nő most a TikTok oldalán osztott meg egy videót, ahol elárulja, hogy mi az az egy dolog, amit az utasoknak sosem szabadna csinálniuk repülés közben. A felvételt rengetegen látták és megosztották. 

A hawaii Kat Kamalani elárulta, hogy az utasoknak nem szabadna megnyomniuk a légiutas-kísérők hívógombját felszállás vagy leszállás közben, mert rendkívül veszélyes, amikor felállnak és odasétálnak közben, ugyanis a protokoll szerint nekik is ülniük kell. 

Ez teljesen megzavarja a légiutas-kísérőket, és általában nem is állunk fel, amíg nem biztonságos

- mondta Kat.

Ha nem valamilyen vészhelyzetről van szó, akkor egyenesen visszamegyünk a helyünkre. Ha ezt megüti, amikor felszállunk a repülőgépre, vagy leszállunk nem fogunk menni, csak később

 - tette hozzá.

A korábban légiutas-kísérőként dolgozó nő azt a tanácsot adta, hogy ne nyomják meg a gombot abban az esetben sem, ha takaróra, vízre, fejhallgatóra vagy éppen zacskóra van szükségük, mert rosszul vannak. Az utóbbi miatt a kommentelők egyáltalán nem voltak elragadtatva. 

Ott van, hogy segítséget kapjak – nem igazán aggódom, hogy tetszik-e nekik vagy sem

- írta egy kommentelő.

Akkor el kell magyarázni a szabályokat, és ki kell osztani bizonyos dolgokat felszállás előtt, hogy mindenki kényelmesen és biztonságban érezze magát

- tette hozzá valaki más.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves