Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IOS 18

Itt a lista, ezek az iPhone-ok már nem kapják meg az iOS 18-at!

2024. április 03.

1 perc olvasás

ELLE

iphone okostelefon telefon szoftver iOS
Itt a lista, ezek az iPhone-ok már nem kapják meg az iOS 18-at!
© Shutterstock

Hamarosan megérkezik az iOS 18, de lesznek olyan iPhone-ok, melyek már nem kapják meg a frissítést. 


Az Apple minden évben ősszel ad ki teljesen új szoftvert. Ahogyan azt már a felhasználok megszokhatták, ilyenkor már vannak olyan telefonok, melyek nem kapják meg a legújabb frissítést. Idén ezek az iPhone-ok esnek ki a listából! 

Ezek az iPhone-ok már nem kapják meg az új szoftvert 

Már megjelentek a pletykák a legújabb iPhone-okról, és az is kiszivárgott, milyen lesz az iOS 18. Az információk szerint nagyobb szerepet kap a mesterséges intelligencia, új funkciókkal bővül a Siri, és az iMessage is teljesen megújul. Az iOS 18 bemutatója nagy valószínűséggel júniusban lesz, így a felhasználók akkor kaphatnak teljesebb képet arról, milyen frissítések érkeznek. 

Az viszont már most biztos, hogy bizonyos telefonok már nem alkalmasak az új funkciókra. Ezek már nem kapják meg a frissítést, hiszen a hardver és a tárhely nem teszik lehetővé, hogy az újdonságok megfelelően működjenek. Az információk szerint ez a 2018 előtti iPhone-okat érinti. 

Így tehát az iPhone 8-tól régebbi készülékek már nem kapnak frissítést. Természetesen a telefonokat továbbra is lehet majd használni, és a jelenlegi szoftver újabb verzióit lehet majd rájuk telepíteni, de az iOS 18 már nem fog rajtuk futni. Egyébként ez egy újítás, hiszen a hírek szerint az iPhone XR és XS nem kerülnek ki a támogatott készülékek listájából. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves