Nagyon válogatós vagy, ha arról van szó, hova menj el étterembe? Nos ezután még inkább az leszel!
A Reddit nevű alkalmazás egyik fórumán rekordhosszú beszélgetés zajlott, melynek fő témája az volt, hogy melyek azok a dolgok, amelyek miatt a vendégek nem jönnek többet az adott vendéglátóhoz. Az ott dolgozók elmondták, mely dolgokat látják ők belülről annyira vészesnek, hogy ha ezt tapasztalod, arra buzdítanak, azonnal állj tovább!
Nem valami csábító a látvány, amikor egy étterem dolgozói össze-vissza köhögnek, tüsszögnek, majd ezzel a kézel fogják meg a fogásokat, a tányérokat. Sajnos hiába is várja el a vezető, hogy ilyen állapotban valaki bejöjjön, egyrészt elkaphatják a vendégek ezeket az egészségi problémákat, másrészt pedig visszataszító lehet számukra, így legközelebb nem jönnek.
A vendéglátósok állítása szerint biztosra veheted, hogy ha a látható helyeken koszos az étterem, akkor a zárt ajtók mögött még nagyobb a baj. Ahol már a pult is úszik a mocsokban, ott hidd el, hogy nem szeretnéd látni, hogy néz ki a konyha.
Ha azt látod, hogy a sószóró el van tömődve, mert piszkos a teteje és összeálltak a sódarabok, az szintén egy intő jel. Ebben az esetben nem egyszer lett úgy újratöltve, hogy a dolgozók látták, hogy nem tiszta. Ha pedig ennyire nem érdkeli őket a higiénia, akkor nem biztos, hogy tudni akarod, hogy például a tányér vagy az evőeszközök mennyire tiszták.
A vendéglátósok szerint nem éri meg több profilú éttermekbe járni. Ha ugyanott sushit és pizzát is árulnak, valójában mindkettő rossz lesz. Inkább menj kifejezetten sushit áruló étterembe, majd kifejezetten pizzériába, a különbség hidd el, hogy nagyon jelentős.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!