Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELŐKELŐ

Harry herceg és Meghan Markle botrányt rendeztek egy békés étteremben

2022. július 20.

2 perc olvasás

ELLE
étterem new york botrány harry herceg meghan markle robert de niro
Harry herceg és Meghan Markle botrányt rendeztek egy békés étteremben
© Michael M. Santiago / Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg New York egyik legfelkapottabb éttermében vacsoráztak, amely nem mehetett súrlódások nélkül.


Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy Robert De Niro olasz éttermében vacsorázik, ami egyet jelentett: minden vendégnek hozzájuk kellett igazodnia. 

Megfagyott a levegő az étteremben Meghan Markle és Harry herceg érkezésével

Természetesen Meghan Markle és Harry herceg az étterem közepén foglaltak helyet. Ugyan kifejezetten nem kedvelik, ha nagy a felhajtás körülöttük, így akár egy kissé a periférián lévő asztalt is választhattak volna, ők úgy döntöttek, középen szeretnének ülni. A fogyasztó ex-királyi párt biztonsági emberek vették körül, akik azt sem várták meg, hogy bármilyen ellentét robbanjon ki, azonnal fenyegetően léptek fel a vendégek felé. 

A Meghan Markle-t és Harry herceget védő biztonsági őrök tisztázták a vendégekkel, aki egyetlen fotót is mer róluk készíteni, azt azonnal távozásra szólítják fel, nem beszélve a további következményekről. 

Tele volt az étterem a biztonsági embereikkel. Nem értem, miért nem egy külön helységben voltak. Konkrétan beültek középre. 

— mesélte egy jelenlévő vendég.

Volt, akit fel is köszöntöttek

A vendég azt nyilatkozta, a figyelmeztetés után Harry herceg és Meghan Markle körbejárták az éttermet, köszöntek az embereknek, és iszogattak a többi vendéggel. Egy ünnepeltnek még boldog születésnapot is kívántak. 

Véletlenszerű születésnapi ünnepség volt a mellettük lévő asztalnál. Meghan Markle és Harry herceg odamentek hozzájuk, és boldog születésnapot kívántak. Mindannyian elképedtek, még megköszönni is alig merték.

Egy másik forrás elárulta, hogy szardíniai juhtejből készült ricottát, steak tatárt, piemontit, raviolit és vörösbort fogyasztottak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves