Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Már a világűrben is kimondhatod a boldogító igent

2023. május 27.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő drága világűr
Már a világűrben is kimondhatod a boldogító igent
© Shutterstock

Na, jó valójában még nem egészen, de valószínűleg hamarabb mondhatod ki a világűrben az igent, mint gondolnád. 😀


Ha a földi esküvő gondolata egy kicsit unalmasnak tűnik, akkor van számodra egy jó hírünk: hamarosan akár a világűrben is kimondhatod a boldogító igent. Igen, jól olvasod, a világűrben. 

Egy kis izgalom

A Space Perspective névre keresztelt cég ugyanis azt tervezi, hogy lehetőséget biztosít azoknak a pároknak, akik egy kis izgalomra vágynak a lagzijuk során. A szerelmeseket egy szén-dioxid-semleges léggömb segítségével küldenék ki a világűrbe, a ceremónára pedig egészen pontosan a cég történelmi jelentőségű, Neptun nevű hajóján kerülhetne sor. 

Sokan vágynak rá

A Space Perspective űrvállalat társalapítója, Jane Poynter azt állítja, egyáltalán nem kizárt, hogy a cége lesz az első, aki házassági szolgáltatást kínál az űrben, ugyanis már több, efféle megkeresés is érkezett az irányukba. 

Már voltak olyanok, aki házasságot akartak kötni az űrben, szóval meglátjuk, kik lesznek majd az elsők. 

– nyilatkozta a The Cool Down nevű lapnak. Ebből jól látszik, sokan vannak, akiket tényleg nagyon is izgat annak a gondolata, hogy a világűrben fogadjanak örök hűséget egymásnak. 

Borsos ár

Mindez pedig annyira komoly, hogy az űrben házasodni vágyók 2024 végén már csatlakozhatnak is a vállalat honlapján található várólistához, azonban lehet nem árt majd újra gondolni a költségvetést, az áraik ugyanis 125 ezer dollártól (kb. 43 millió forinz) indulnak, ülésenként. 

Íme, az űrhajó: 

Itt egy videó is: 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves