Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MOTHER IN LAW

„A férjem anyja fehér ruhában jött az esküvőnkre, és még csokor is volt nála”

2023. április 14.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő férj menyasszony menyasszonyi ruha videó férj és feleség
„A férjem anyja fehér ruhában jött az esküvőnkre, és még csokor is volt nála”
© Getty Images

A nő nagyon felháborodott, amikor az esküvőn meglátta, hogy a vőlegény anyja fehér ruhában érkezett. 


A legtöbb menyasszonyi reméli, az esküvő egy boldog nap lesz, ami bonyodalmaktól mentes. Ám nem mindenki ilyen szerencsés, van, amikor váratlan dolog jön közbe, de az is előfordul, hogy az egyik rokon teszi tönkre a tökéletes pillanatokat. 

A vőlegény anyja felháborodást okozott az esküvőn

Jasmine Hopper a TikTokra töltötte fel a videóját, amiben elmesélte, hogy a vőlegénye anyja fehér ruhát viselt az esküvőjén. A felvételt azóta már rengetegen látták, a történet pedig mindenkit megdöbbentett. Akkora nyilvánosságot kapott a dolog, hogy a nő később több videóban részletezte az esetet. 

Tehát azon a napon, amikor menyasszonyi ruhát vásároltunk, a férjem anyja is ott volt velünk. Egy sellőfazonú, flitteres ruhát választottam. Szép akartam lenni az esküvőm napján. Olyasmit akartam viselni, amiben szexisnek érzem magam.

A menyasszony sokat készült az esküvőre, azt akarta, hogy minden tökéletes legyen. Fodrászhoz ment, és mindent alaposan megszervezett. A sokk akkor érte, amikor meglátta, hogy a vőlegénye anyja miben érkezett. 

Gyakorlatilag ugyanabban a ruhában jelent meg, mint én, igazából csak annyit tudtam reagálni, hogy „Hú. Talán nem kellene ezt viselnie”. Ez fura. 

A nőnél még virágcsokor is volt, így tényleg olyan volt, mintha ő lenne a menyasszony. A vendégek nagyon meglepődtek, egész este nézték a nőt, akit láthatóan ez nem zavart. A beszélgetések során pedig rendszeresen előjött a fehér ruha kérdése, ezzel pedig magára is vonta a figyelmet. 

Jasmine próbálta a dolgot elengedni, de nagyon nehezen ment neki. Miután megnézte az esküvői képeket, még idegesebb lett. Nem értette, hogyan tehette ez meg vele a férje anyja. 

Nem is tudom szavakba önteni, mennyire zavarban vagyok most, hogy anyósom ugyanazt a ruhát viselte, mint én az esküvőm napján. Fáj a lelkem. 

A két nő az eset után hónapokig nem beszélt, mikor Jasmine elárulta, hogy miért haragszik, a férje anyja megdöbbent. Szerinte a ruha nem fehér volt, hanem krémszínű, az arany flitterek miatt pedig kicsit sem volt menyasszonyi. 

Az emberek nagyon meglepődtek a nő videóján, de mindenki neki adott igazat. Sokak szerint ez szándékos volt, mivel a kapcsolatukban mindig voltak hullámvölgyek. A férj anyja pedig ezzel a kegyetlen lépéssel akart visszavágni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves