Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OPTIKAI TESZT

Csak az emberek 1 százaléka látja a képen elrejtett szót - neked sikerül?

2022. augusztus 14.

1 perc olvasás

ELLE

Csak az emberek 1 százaléka látja a képen elrejtett szót - neked sikerül?
© Komando

Hihetetlenül nehéz optikai teszt terjed a neten. 


Számtalan feladványt, optikai csalódást találunk a neten. Egy azonban biztos: amit ma elhoztunk, az a fellelhető egyik legnehezebb. 

Az emberek 99 százaléka megbukik ezen a teszten

Csak az emberek 1 százaléka találja meg az elrejtett szót a képen, bevalljuk, nekünk sem sikerült fellelni azt. Úgy érzed, te a kivételes 1 százalékba tartozol? Most kiderül! Időhatár nincs, tekintettel a feladvány nehézségére, és a feladat is csak ennyi: megtalálni az elrejtett szót. 

Íme a feladvány

A feladat adott, te látod ezen a képen az elrejtett szót? Annyit segítünk, hogy angolul van, ám ha már kiszúrtad a betűket, akkor pofon egyszerű akkor is, ha nem beszéled a nyelvet.

Neked sikerült? Ha úgy érzed, felkészültél, akkor mutatjuk a megoldást!

Az angol LIAR szót kellett megtalálni, amely ha a képet elfordítod, akkor már pofon egyszerű lesz. Mégsem sikerül az emberek 99 százalékának. Tehát:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves