Quantcast

Menswear

Ismerős arcok a kifutón: több híresség is felbukkant a Prada bemutatóján

Ismerős arcok a kifutón: több híresség is felbukkant a Prada bemutatóján
© Imaxtree

Hollywood színészei közül többen nem csak vendégként vettek részt a divathéten.

A nagy tervezők és divatházak férfi kollekcióit felvonultató milánói divathét egyik legizgalmasabb bemutatóját állította kifutóra a Prada, és nem csupán a ruhák tekintetében. Miuccia Prada alapító és Raf Simons tervező ugyanis a 2022-es őszi-téli kollekció felvonultatásához a profi modellek mellett Hollywood nagyágyúi közül is felkért néhányat.

A távolságtartási szempontok figyelembevételével megrendezett show-t Kyle MacLachlan Golden Globe-díjas színész nyitotta meg, őt követte A vezércsel üdvöskéje, Thomas Brodie-Sangster, a szintén netflixes produkcióban, a Halálos harcmezőben szereplő Damson Idris, a Szexoktatás című sorozat sztárja, Asa Butterfield és az Oscar-díjat nyert Holdfény című film egyik főszereplője, Ashton Sanders.

A bemutatót pedig Hollywood egyik nagyágyúja, Jeff Goldblum zárta. „A színészek a valóság tolmácsolói, akiket azért alkalmaznak, hogy alakításaikon keresztül visszhangozzák az igazságot. Igazi emberek, elismert figurák, akik a valóság új oldalát hozzák” – mondta el a Guardiannek Miuccia Prada annak okát, hogy miért kérték fel a hírességeket a divatbemutatóra.

A férfikollekcióban nagy szerepet kaptak a kabátok, bundák, parkák és trencskók, amelyeket hátizsákokkal, vibráló színű kesztyűkkel és nyomott mintákkal tettek izgalmasabbá a tervezők. „A kollekció a munka eszméjét ünnepli – mindenféle szférában és jelentésben. Ezeken a ruhákon keresztül hangsúlyozzuk, hogy minden, amit az ember tesz, fontos. A valóság minden aspektusa lehet elegáns és méltóságteljes, emelkedett és ünnepelt” – fűzte hozzá a divatház igazgatója.

A kollekció további képeiért kattints a galériánkra!