Quantcast

Kollab

A Fila és a Playboy közös kollekciót dob piacra – ezt látnod kell!

A Fila és a Playboy közös kollekciót dob piacra – ezt látnod kell!
© Fila x Playboy

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Fila logója mellett feltűnhet az ikonikus nyuszi, de a furcsa páros nagyon is működik!

A Playboy márka fő profilja sosem a kényelem volt, ám a Fila-val közösen most egy izgalmas sportruházati kapszulakollekciót álmodtak meg – a 70-es évek stílusát idéző darabokra az Urban Outfitters üzleteiben lehet lecsapni.

A Fila fénykorát idézi

A 13 darabból álló kollekció követi az aktuális trendeket, a barna, tengerészkék, fehér, zöld és körömvirág-sárga árnyalatokból többféle, egymáshoz passzoló szett is összeállítható. A ruhákon egyből szembetűnik, hogy egy különleges kollaboráció részeként készültek: egymás mellett kapott helyet rajtuk ugyanis a Playboy ikonikus nyuszilogója, valamint a Fila F betűje.

A kollekció fő darabja a tréningruha, ami a Fila klasszikus stílusát idézi a széles szárú nadrággal és a felső csíkos részleteivel. A pólókon a Playboy ikonikus címlapjai köszönnek vissza nyomat formájában, a legizgalmasabb szett pedig talán az a top-miniszoknya páros, amelyet egy fotókollázs díszít.

További kampányfotókért kattints a képre:

A Fila x Playboy kollekció már elérhető online és a kijelölt üzletekben.

Via

Kattints a további kollaborációkért: 

Nem hiszed el, melyik világsztárral készített a Versace közös kollekciót!

Hamarosan megérkezik a Versace x Fendi kollaboráció a boltokba

Észbontó közös cipőkollekciót mutatott be a Mugler és a Jimmy Choo