Quantcast

Inkluzív

Billy Porter a Jimmy Choo új uniszex kollekciójának arca

© Jimmy Choo

A kapszulakollekció darabjai kibővített méretekben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a lábára passzolót.

Meglepő párosítás, de egyenesen imádnivaló! A színész, énekes és divatikon Billy Porter közreműködésével született meg a Jimmy Choo legújabb uniszex kapszulakollekciója. A márka alapítóját és Sandra Choi kreatívigazgatót Billy feltűnő stílusa ihlette meg, így a kollekció darabjai is színesek és szembetűnőek – nem lehet nem észrevenni őket. A színész-énekes a kapszulakollekciót az édesanyjának ajánlotta, „akinek mozgássérült nőként mindig is nagy álma volt, hogy egyszer egy pár cipőben sétálhasson.”

Előtérben a valódi én

Mint ismeretes, Billy Porter sosem hagyta magát a genderkorlátok közé szorítani, így a vörös szőnyegen is előszeretettel jelenik meg hosszú ruhában és magas sarkú cipőben. Ezt a szemléletmódot szeretné közvetíteni az új kollekcióval is. „Az a célom, hogy felszabadítsam az embereket azon láncok alól, amelyek visszafogják őket a valódi énjük megélésében” – nyilatkozta a híresség. Ennek szellemében a Jimmy Choo új kollekciójának darabjai – lapos és magas sarkúak egyaránt – kibővített méretekben, 36-tól 45-ös méretig kaphatóak.

Emellett a márka és Billy Porter is elkötelezett támogatója a The Trevor Project jótékonysági szervezetnek, amely az LMBTQ-közösségek kríziskezelésével és a fiatalok öngyilkossági szándékának megelőzésével foglalkozik.

A Jimmy Choo x Billy Porter kapszulakollekció kampányfotóiért kattints a galériánkra!

Forrás: ELLE