Quantcast

JLO IS IMÁDJA

Így viseld a szezon trendjét, a kantáros nadrágot

Így viseld a szezon trendjét, a kantáros nadrágot
© Bellocqimages/Bauer-Griffin/Getty Images

A kantáros nadrág megosztja az embereket, pedig ha tudjuk viselni, akkor igazán emlékezetes szetteket alkothatunk belőle.

A '90-es évek divatja újra hódít, az évtized ikonikus darabjaira ismét nagy figyelem irányul, így eshet, hogy az elmúlt hetekben egyre többeket látni kantáros nadrágban. Nem kivételek a sztárok sem, Jennifer Lopez maga is rajong a különleges nadrágfajtáért.

A sztárok sem riadnak meg tőle

Ha egy olyan ruhadarabot kellene választanunk a '90-es évekből, ami megosztja az embereket, akkor bizonyára mindenkinél az első helyeken végezne a kantáros nadrág. De hogy miért is vannak annyira ellene olyan sokan? Az emberek nagy része azt gondolja, hogy se nem elegáns, se nem sportos. Nincs olyan alkalom, ahová jó választás lehetne, és még csak kombinálni sem lehet túl egyszerűen. Pedig ez egyáltalán nem így van - állítja rengeteg sztár, akik maguk is nagyon szívesen veszik fel ezt a kissé extravagáns ruhadarabot.

Jennifer Lopez egy igazi tavasztündér lett a kantáros nadrággal, tökéletes tavaszi outfit-et varázsolt belőle. Ő egy vállpántos fehér pólóval tette kedvesen hétköznapivá és viselhetővé ezt a kihívások elé állító ruhadarabot. 

Így viseld a kantáros nadrágot

Blake Lively egy igazi divatikon, és ő maga is előszeretettel mond igent a régi-új trendre. Ő inkább a nőies vonalról közelíti meg ezt a ruhadarabot. Egy magassarkú csizmával, vagy pár gyönyörű ékszerrel tökéletes lehet az összhatás!

A nyári fesztiválokra is tökéletes választás lehet, az egyik pántot lezserül hagyva laza, szexi, mégis nőies hatást érhetünk el vele. Így viselte a Coachella Fesztiválon Josephine Skriver is.  

Heidi Klum már április eleje óta előszeretettel viseli a kantáros nadrágot, amint kisütött a nap, ő egy feltűnő és sokat mutató változat mellett döntött. Kiváló példa, hogy ennél a ruharabnál sem kell hanyagolnunk a mintákat, színeket, formákat!

1239837192
Heidi Klum imádja a feltűnő kantáros nadrágokat
Fotó: MEGA / Getty Images
 

Via

Még több friss hír a divatvilágból

Nem hiszed el, kiről mintázták az új Barbie babát!

Törvénnyel próbálják elérni, hogy megbecsüljék a modelleket

A világ 10 legdrágább cipője