Quantcast

Tüll

A New York-i balett ihlette a Zara tavaszi kollekcióját

A New York-i balett ihlette a Zara tavaszi kollekcióját
© zara.com

Álomszerű kampányban mutatták be a New York-i Balettel közösen tervezett új kollekciót.

A Zara mindig mindig tartogat számunkra egy nagy meglepetést. Merész bemutatók, csodálatos ruhadarabok, vagy mint a mostani, tele szépséggel, dizájnnal és sok kreativitással és eredetiséggel. A márka igyekezett valami nagyon-nagyon szép lépéssel kezdeni az új szezont. És kevés olyan szép dolog van, mint a balett.

A híres és csodált New York-i Balett táncosai voltak az új kollekció modelljei, és ennek a művészeti mozgalomnak az erős hatását láthatjuk azokban a ruhadarabokban, amelyeket mától megvásárolhatunk a Zara online felületén. Ezek balett ihlette darabok egy olyan szezonban kapnak helyet, amelyet a púderes tónusok és a klasszikus balett-táncosok éteri emlékei jellemeznek.

A Zara újdonságai között megtalálhatóak overallok, bodyk, patchwork ruhák, kötött ruhák, néhány texturált hatású ruha és még rengeteg minden más. A fűzős felsőktől a hosszú, fodrokkal díszített, terjedelmes szoknyákig, tüll mindenhol.

Kétségtelenül lenyűgöző és gyönyörű módja a Zara szezonkezdésének, amely egyre inkább a művészetre, a klasszikus tudományágakra és a divattörténetre összpontosít, amelyek oly sokat tettek hozzá a gall márkához.

További kampányfotókért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle