Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMKONYHA

Jessica Alba megmutatta a konyháját, elképesztően néz ki!

2023. május 14.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés konyha konyhaszekrény konyhabútor konyha design sztárotthon
Jessica Alba megmutatta a konyháját, elképesztően néz ki!
© Getty Images/Karwai Tang

Jessica Alba rusztikus stílusú konyhája meglepő színkombinációban tündököl, de tény, ennél tökéletesebb már nem is lehetne!  


Bár az elmúlt pár évben egyre kevésbé láthajtuk a mozivásznon, Jessica Alba cseppet sem unatkozik: a természetes összetevőkből előállított termékeket forgalmazó digitális cége, a The Honest Company bőven ad munkát neki, arról nem is beszélve, hogy főállású anyaként sok időt tölt három gyermekével és filmproducer férjével, Cash Warrennel is. Új életstílusához igazodva Los Angeles-i otthonában lévő konyhája is a természetességről és a minimalista berendezésről szól, mindezt ráadásul a rusztikus stílussal megfűszerezve!

JESSICA ALBA KONYHÁJA MEGLEPŐ SZÍNŰ, DE TÖKÉLETESEN ILLIK hozzá

A 42 éves színésznő gyermekei születése óta különösen nagy gondot fordít a környezettudatos és pazarlásmentes életre, ezért nem csoda, hogy a konyháját is a természetesség jegyében álmodta meg. Rusztikus stílusú álomkonyhájában nincsen helye a felesleges kacatoknak, konyhai segédeszközeinek többsége pedig fából készült – legalábbis erre lehet következtetni az alábbi képről.

Színeiben a sötétzöld, a sötétszürke és a fehér, anyagaiban pedig a fa, a márvány valamint a rozsdamentes acél bukkannak fel a legtöbbször Jessica Alba konyhájában, melyről nemrég osztott meg egy képet a színésznő. (A fenti fotón a színésznő éppen azon van meghatódva, hogy elsőszülött lánya, a 14 éves Honor már nála is magasabb.) 

A LAKBERENDEZŐK IS RAJONGANAK KONYHÁJÁÉRT

Jessica Alba egyébként világéletéban rajongott a lakberendezésért: otthonának különleges, bohém stílusát saját maga álmodta meg, a koronavírus ideje alatt pedig szinte az egész házát újradekorálta a fehér, a sötétzöld és a sötétszürke jegyében. Konyhájának színkombinációját is ezek az árnyalatok uralják, ami elsőre meglepő párosításnak tűnhet, a lakberendezők viszont imádják a színésznő különleges ízlését.

Nem sokan kombinálják ezt a három színt az otthonukban, mert elsőre komor hatást tükröznek, de Jessica Alba konyhájában ennek nyoma sincs! Itt a bizonyíték, hogy a hideg árnyalatok is lehetnek nagyon barátságosak, otthonosak

– mondja Feras Irikat lakberendező, Jessica Alba sok közösségi médiás felületén megosztott, sütős-főzős videóját elnézve pedig tényleg megállapítható, hogy a színésznő nagyon szereti az új, rusztikus stílusú konyháját, családjával pedig sok időt tölt benne.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves