Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Íme Brad Pitt új otthona: 40 millió dollárért vásárolt magának kastélyt

2022. július 29.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

ingatlan ház kastély kaliforniai sztárotthon brad pitt
Íme Brad Pitt új otthona: 40 millió dollárért vásárolt magának kastélyt
© Samir Hussein/Getty Images

A 100 éves óceánparti kastély a környék legdrágább ingatlanja - hihetetlen összeget fizetett érte Brad Pitt! 


Brad Pitt az elmúlt években főleg Angelina Jolie-val való válásával, valamint az azzal kapcsolatos gyermekelhelyezési perével került fel az újságok címoldalára, de úgy néz ki, hogy most már újra sínen van az élete. Nemrég mutatták be új filmjét, A gyilkos járat című thrillert a mozikban, a film promóciós körútján pedig Brad Pitt olyan sármos formáját nyújtotta, mint még soha! A sikert hamar meg is ünnepelte a színész egy olyan kaliforniai ingatlan megvásárlásával, ami inkább hasonlít egy várkastélyra, mintsem egy hétköznapi sztárotthonra!

Brad Pitt egy vagyont költött az új házára

A színész új otthona San Francisco és Los Angeles között helyezkedik el, Kalifornia csendes részén, a Carmel-fennsíkon. Az óceánparti ingatlan (hivatalos nevén a D.L. James House) egészen elképesztő külsővel rendelkezik, mert az 1918-ban épült ház inkább hasonlít egy várrengeteg, mintsem egy hétköznapi, minden luxussal ellátott sztárotthonra! 

Ennek ellenére egy vagyont adott ki érte Brad Pitt: az ingatlanszakértők szerint a színész megközelítőleg 40 millió amerikai dollárt, azaz kb. 16 milliárd forintot fizetett ki ezért a bámulatos házért, ami a környék legdrágább ingatlanjává emelte elő ezt a kastélyt. És hogy hogyan néz ki belülről? Mutatjuk!

Régi korok emlékét őrzi ez az ingatlan

Bár a belső terekről készült legutóbbi fotók 25 évvel ezelőtt, 1997-ben készültek, azóta állítólag nem lakták az ingatlant, tehát nagy változások nem történhettek benne. Az persze biztos, hogy Brad Pitt valamennyire át fogja alakítani a belső tereket, ám a házba így, ebben a régi pompájában szeretett bele a színész.

A ház belső tereit magas belmagasság, rusztikus bútorzat, fa ajtók és beépített szekrények jellemzik, a kandallók pedig szinte az összes helyiségben megtalálhatóak, mivel ez az egyetlen fűtési lehetőség az ingatlanban.

Csodálatos kilátás nyílik a házból

A vad természet és a csodálatos kilátás egyszerűen páratlan ingatlanná emeli ezt a házat, ami bár kívül-belül felújításra szorul, hatalmas népszerűségnek örvend a környéken. Állítólag egyszer még a környéken lakó 92 éves Clint Eastwood is meg akarta vásárolni ezt az ingatlant, de lemondott róla, mert túl sok munkája lett volna vele.

Az mindenesetre az egész világot kíváncsivá tette, hogy vajon az 58 éves színész mit akar kezdeni az ingatlannal és hogyan fogja azt felújítani: a várszerű ház ugyanis rengeteg lehetőséget rejt magában, kérdés az, vajon mi Brad Pitt elképzelése. 

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves