Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXURY LIFE

Luxus mindenek felett: ilyen pazarul néz ki Kylie Jenner 26 milliárdos magángépe!

2023. március 04.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

luxus Kylie Jenner repülőgép magánrepülő fényűző luxury life
Luxus mindenek felett: ilyen pazarul néz ki Kylie Jenner 26 milliárdos magángépe!
© Getty Images/Araya Doheny

Kylie Jenner 26 milliárdos magángépe, a Kylie Air olyan, mint egy pink, repülő csoda: van benne minden, amitől akár egy luxuskategóriás, ötcsillagos szálloda is lehetne!


A Kardashian-klán a világ leghíresebb (és minden bizonnyal az egyik legtehetősebb) családjaként elképesztő ingatlan portfólióval rendelkezik: a testvérek közül azonban messze kiemelkedik a szépségguru, influencer és üzletasszony Kylie Jenner birodalma! A 25 éves Kylie ugyanis milliárdokat érő, kacsalábon forgó villákkal, tekintélyes luxusautó-gyűjteménnyel és még egy saját magángéppel is büszkélkedhet, amit bármikor használhat. Ez utóbbi ráadásul több, mint 25,6 milliárd forintjába (!) került – igaz, a Kylie Air még így is olcsóbb, mint testvére, Kim Kardashian 60 milliárdos repülőgépe.

KYLIE JENNER hihetetlen összegeket költött a saját repülőgépére

A Kylie Air névre hallgató repülő  egy Global Express 7500-ös, ami jelenleg a világ legnagyobb és leghosszabb magángépe. Van benne négy hálószoba (nem hálófülkék, rendes franciaágyas szobák), két zuhanyzós fürdőszoba, egy mozihelyiség, egy konyha, egy vacsorahelyiségnek is átalakítható utazórész és persze, a személyzeti részlegek, hogy a rengeteg pakolós-tárolós helyiségről ne is beszéljünk.

A Kylie Air azonban nemcsak a méretei miatt olyan szuper: ez az egyetlen privát repülőgép, melynek szellőztető rendszere 99,9%-ban szűri ki a baktériumokat – ez pedig ülönösen fontos volt Kylie-nak, aki a pandémia ideje alatt vásárolta meg ezt a repülőgépet. Ezenkívül a leszállást/felszállást állítólag meg sem lehet érezni, annyira rázkódásmentes az egész gép, az utazók kényelméről nem is beszélve!

A Kylie Air úgy néz ki belülről, mint egy ötcsillagos LUXUSszálloda

Az egész gép okosrendszerrel van felszerelve, tehát minden csak egy gombnyomás, ami rendkívül stresszmentessé teszi az utazást. WiFi, műhold és természetesen minden más modern technológia is megtalálható rajta, a megrendelők pedig 100%-ig személyre szabhatják az egész gépet.

Kylie Jenner például az egész világosítást például rózsaszínre, Olaszországból hozatta a bézs színű padlószőnyeget, valamint a legminőségibb báránybőrrel futtatta be a repülőgépben található, KJ monogramos ülőalkalmatosságokat. Ahogyan az a fotókról is látszik, az ablakok sem akkorák, mint egy utasszállítóban, tehát bőven ki lehet rajtuk látni és lehet nézelődni a levegőben.

Rengeteg negatívuma is van a gépnek

A gép azonban hiába egy technológiai csoda, természetvédelmi szempontból rengeteg hátránya is van, ugyanis kb. 14-szer több szén-dioxidot bocsát ki egy átlagos utasszállítóhoz képest. Kylie Jenner ráadásul hetente többször is utazik rajta (akár 15-30 perceket is), hogy minél kevesebbet kelljen neki kocsikáznia. A környezetvédők és a rajongók többször fel is emelték a hangjukat a szépségmogul utazási szokásai ellen, ám jelenleg nem úgy néz ki, hogy Kylie az alábbi videóban megtekinthető, elképesztő luxussal felszerelt gépét a közeljövőben feladná. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves