Quantcast

GOOGLE

Jön a világ egyik legdrágább válása

Jön a világ egyik legdrágább válása
© Miikka Skaffari / Stringer / Getty Images

Nagy szerelem, ám annál is nagyobb vagyon. Az első már véget ért, ám hogy a második sorsa mi, azt most az egész világ lélegzet visszafojtva várja. 

Sergey Brin, aki a Google társalapítója és 94 milliárd dollár értékű vagyonnal rendelkezik, magán, ideiglenes bírót bízott meg, hogy elnökölje a három éve elvett feleségétől, Nicole Shanahantől való válását.

Nagy a tét, ám nem ellenfelek a Google alapítója és korábbi kedvese

A 48 éves Google társalapító, aki a világ hatodik leggazdagabb embere, és a Bloomberg szerint 94 milliárd dollár értékű vagyon tulajdonosa, még január elején nyújtott be kérelmet a korábban, Nicole Shanahannal kötött házasságának felbontására a People birtokába került bírósági dokumentumok szerint.

A Business Insider először "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, és megjegyezte, hogy a pár közös vagyonnal rendelkezik, amelyet fel kell osztani az eljárás során, a meghatározott szempontok szerint. 

Ezenkívül a férfi a 2 éves lányuk közös felügyeleti jogát is kéri. 

Féltik a gyerekeket

Brin és Shanahan egy ideiglenes bírót kértek fel az ügyben. Kaliforniában lehetséges, hogy egy ideiglenes bíró elnököljön, mivel az állam megpróbál segíteni a bíróságok lemaradásában. Ez azt jelenti, hogy ez lehetővé teszi a párnak, hogy felgyorsítsák válásukat. A privát szféra magasabb szintjét is biztosítja, és a bejelentés kifejezetten figyelembe veszi az egykori házaspár magánéleti vágyait az eljárás során. 

„A válás benyújtója a Google társalapítója, valamint a világ egyik leggazdagabb és leghíresebb technológiai vállalkozója. Kapcsolatuk nagy horderejű jellege miatt valószínűleg jelentős közérdek fűződik a feloszlásukhoz és a gyermekelhelyezési kérdésekhez"

– Brin ügyvédje így nyilatkozott egy beadványában, hozzátéve:

„Nagy aggodalomra ad okot, hogy az ilyen fokú nyilvánosság, veszélybe sodorja kiskorú gyermeküket, ha a mindennapi tartózkodási helyük a nyilvánosság elé kerül. "

Via

A legfrissebb sztárhírek

Hihetetlen gesztust tesz Erzsébet királynő Katalin és Vilmos felé

Az X-factor sztárja az esküvője napján vesztette el feleségét 

Elon Musk fia fellázadt ellene, nemváltást követel