Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Újabb csajos filmek a Netflixen – de nem csak csajoknak

2020. április 10.

8 perc olvasás

otthon csajok filmek netflix
Újabb csajos filmek a Netflixen – de nem csak csajoknak

15 film, hogy jól érezd magad, nevess egyet vagy csak eltereld a gondolataidat


Két óra nevetés csodát tesz és utána felhívhatjuk a barátnőinket, a haverokat, a családot és ajánlhatjuk a filmeket és beszélgethetünk és majdnem olyan lesz, mint előtte volt. Mi ezt csináljuk a húgommal. Ő egy másik városban én itt, film- és sorozatajánlókat, linkeket küldünk egymásnak. Nagyjából ugyan azokat a filmeket szeretjük így nagy meggyőzésre nincs szükség, de azért újdonságokat mindig találunk. Pár napja ajánlottam neki egy sorozatot és két napig nem értem el telefonon – persze nappal otthonról dolgozunk – de este nem válaszolt az üzeneteimre, majd két nappal később felhívott, hogy befejezte a két évadot és milyen szuper volt, bár nem aludt sokat, mert hajnalig fent volt. Megértem, én is így vagyok vele, ritkán hagyom abba, ha egyszer lehetőség van befejezni egy évadot. Miért kellene másnapra hagyni az utolsó egy-két részt?

Filmekkel is meg lehet csinálni ugyan ezt, ki mondja, hogy csak egy filmet lehet megnézni egyszerre. Lehet kettőt vagy hármat is, nem? Szerintem a legjobb film vagy sorozat az, amit újra és újra meg tudsz nézni, ha szembejön veled. A következő listában sok kedvencem van, és bevallom mindet láttam már. Remélem ti is találtok olyat, amit szívesen visszanéztek majd pár hónap múlva, mert annyira tetszett. Vagy inkább most néznétek meg újra ti is?

Az ELLE összeválogatott a Netflix itthoni kínálatában szereplő filmek közül párat:


Őrült, dilis, szerelem

Cal (Steve Carell) tökéletes élete összeomlik, amikor a felesége, Emily (Julianne Moore) váratlanul bejelenti, hogy válni akar. Szeretne újra randizni, de már elfelejtette hogyan kell. Egy bárban találkozik Jacobbal (Ryan Gosling), aki átérezve a helyzet súlyosságát, elhatározza, hogy segít neki és férfit farag belőle. Közben lánya, Hannah (Emma Stone) szerelmes lesz, ami újabb megpróbáltatások elé állítja a férfit.


A csúf igazság

Egy nagydumás műsorvezető (Gerard Butler) megpróbálja bizonyítani a párkapcsolatokról szóló elméleteit a reggeli műsorban, melynek producere Abby (Katherine Heigl) nem szívesen látja a férfit a műsorában. Mike szerint minden nőt el lehet csábítani, Abby szerint ez nem így van. Mike be akarja bizonyítani, hogy igaza van és fogadást kötnek…


A szerelem asszisztensei

Két agyondolgoztatott asszisztens megpróbál megszabadulni a rájuk tornyosuló munkától, ezért együtt kieszelnek egy tervet: összehozzák munkamániás főnökeiket egymással. Miközben a terven dolgoznak rájönnek, hogy talán ők is összetartoznak. A főszerepekben: Zoey Deutch, Glen Powell és Lucy Liu.


Nem kellesz eléggé

Négy barátnő megpróbálja kiismerni a férfiakat. De sosem lehet tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Gigi álmai férfiját keresi a sok randizás között. A legutolsó randi után hiába vár a telefonhívásra nem hívja a férfi. Lemegy a bárba, ahol találkoztak, de a férfi helyett találkozik a barátjával, aki segít neki értelmezni a jeleket, amiket a randizás közben kap a férfiaktól.  A film igazi sztárparádé: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Bradley Cooper, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore.

A randiguru

A randiguru, Alex (Will Smith) segít ügyfeleinek, hogy jó első benyomást tegyenek az első randin. Legújabb ügyfele Albert (Kevin James), aki fülig szerelmes egy hírességbe, Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Alex miközben Albertnek segít, emberére akad a pletykarovat újságíró Sara Melas (Eva Mendes) személyében. A férfi hamarosan teljesen belehabarodik a nőbe és úgy tűnik, hogy saját magának is tanácsot kell adnia, ha nem akarja elveszíteni a nőt.


Spangol - Magamat sem értem

Amikor egy gazdag Los Angeles-i család egy gyönyörű mexikói házvezetőnőt bérel fel, mindenki élete felfordul. John (Adam Sandler) minden megtesz a családjáért, a feleségéért (Téa Leoni) gyönyörű otthon, nyaraló Malibun és házvezetőnő, hogy legyen, aki segítsen. De sajnos Flor (Paz Vega) nem beszél angolul, a család pedig spanyolul. Flor és lánya azért jött Amerikába, hogy jobb életük legyen, de a végén még ő segít a Clasky családnak megmutatni mi a legfontosabb az életben.


Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?

Ki ne ismerné Andie Andersont és Benjamin Barryt? Andie újságíró, Ben pedig reklámügynök. Egyik este találkoznak egy bárban és egyikük sem sejti, hogy korábban mindketten fogadást kötöttek és saját tervük van. Ben fogadást kötött, hogy 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, Andie pedig fogadást kötött, hogy 10 nap alatt szakít egy férfival. Ki fog nyerni? Főszereplők: Kate Hudson és Matthew McConaughey


Szenvedélyek viharában

Három testvér és az apjuk William Ludlow (Anthony Hopkins) Montanában él az 1900-as évek elején. A távoli vad vidéken a fiúk szabadon nőnek fel. Alfred (Aidan Quinn), a legidősebb csendes, aki pontosan tudja, mit akar. Samuel (Henry Thomas), a legfiatalabb mindenki kedvence. Tristan (Brad Pitt), a középső vad, öntörvényű lélek, akit az ezredes hű indián segédje nevelt képzett harcossá. Amikor az első világháborúban elesik a legkisebb fiú, felborul az életük és szétszakítja az összetartó családot.


Hát nem romantikus?

Miután Natalie (Rebel Wilson) beütötte a fejét, a romantikus vígjátékokat gyűlölő építész arra ébred, hogy jelentéktelen kis élete káprázatos klisékkel teli romantikus komédiává változott. A szerelme pedig a jóképű Blake (Liam Hemsworth) aki odáig van ért.


Barátság extrákkal

Jamie (Mila Kunis) HR fejvadász New Yorkban, Dylan (Justin Timberlake) nagymenő művészeti vezető Los Angelesben. Jamie felajánl egy munkát Dylannek, aki a városba költözik, és hamarosan jó barátok lesznek. Amikor a barátságuk már nem csak barátság, mind a ketten úgy gondolják, hogy a múltbeli csalódások miatt inkább nem lesznek szerelmesek egymásba és kötöttségtől mentesen csak a szex miatt maradnak együtt. De ez bonyodalmakhoz vezet és nehéz betartani


Azt beszélik

Saraht (Jennifer Aniston) végre feleségül kéri Jeff, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére Pasadenába. Az esküvőn kiderül, hogy Sarah biológia apja nem az, apja. Úgy tűnik, hogy Beau Burrough (Kevin Costner) lehet az igazi. Sarah ragaszkodik, hogy találkozzanak, ami elég rosszul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus filmet ihlető történet hősnője.


Mindig csak talán

A gyerekkori barátok 15 év után újra találkoznak, a híres szakács Sasha és a zenész Marcus. Sasha most nyitja meg az új éttermét szülővárosában, San Franciscóban, a férfi pedig még mindig otthon lakik, az apjával dolgozik és zenél. A régi szikra még mindig megvan, de nehezen tudnak beilleszkedni egymás életébe.


Aloha

Brian Gilcrest (Bradley Cooper), egy katonai beszállító, aki egy műhold felbocsátása miatt tér vissza Hawaiira. Honolulu azonban nem csak a munka miatt érdekes számára, itt él korábbi szereleme Tracy (Rachel McAdams) férjével, a pilóta Johnnal (John Krasinski). Brian találkozik volt szerelmével, akivel újra közelebbi viszonyba kerül. Mindeközben szépen, lassan beleszeret a segítőként mellérendelt Allison Ng (Emma Stone) vadászpilótába.Szerelmünk lapjai

Az 1930-as években, egy nyáron Noah (Ryan Gosling) beleszeret egy gazadag lányba, de Allie (Rachel McAdams) szülei ellenzik a kapcsolatot. A fiatalok évekkel később találkoznak újra, amikor kiderül, hogy a fiú által írt 365 levelet sose kapta meg a lány, mert a szülei nem adták neki oda. Kitör a háború, Noah katona, Allie ápolónő, a háború után újra találkoznak és lánynak döntenie kell…


Kellékfeleség

Danny (Adam Sandler) azt hazudja barátnőjének, hogy elvált. Ennek bizonyítására az asszisztensével és annak gyerekeivel játszatja el nem létező családját. Katherine (Jennifer Aniston) belemegy a játékba, Danny pedig egyre inkább belebonyolódik a hazugságokba és újabb és újabb hazugságot talál ki, hogy mentse a helyzetet.


Folytatjuk sorozatokkal...

A ROVAT LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI

Piqué kegyetlen támadást indított Shakira ellen
1

Piqué kegyetlen támadást indított Shakira ellen

2022.07.03. 1 perc olvasás

Piqué kegyetlen támadást indított Shakira ellen

Hihetetlen ajánlatot tett Piqué Shakirának
2

Hihetetlen ajánlatot tett Piqué Shakirának

2022.07.28. 1 perc olvasás

Hihetetlen ajánlatot tett Piqué Shakirának

Katalin hercegnét és Vilmos herceget intim helyzetben kapták lencsevégre
3

Katalin hercegnét és Vilmos herceget intim helyzetben kapták lencsevégre

2022.07.07. 2 perc olvasás

Katalin hercegnét és Vilmos herceget intim helyzetben kapták lencsevégre

 Kitálalt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről a népszerű színésznő: Egy rémálom volt
4

Kitálalt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről a népszerű színésznő: Egy rémálom volt

2022.08.09. 1 perc olvasás

Kitálalt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről a népszerű színésznő: Egy rémálom volt

Kamilla hercegné könnyfakasztó vallomása: „Tudom, hogy csak tartalék vagyok"
5

Kamilla hercegné könnyfakasztó vallomása: „Tudom, hogy csak tartalék vagyok"

2022.07.14. 2 perc olvasás

Kamilla hercegné könnyfakasztó vallomása: „Tudom, hogy csak tartalék vagyok"

Döbbenetes fotók láttak napvilágot David Beckham nyaralásáról
6

Döbbenetes fotók láttak napvilágot David Beckham nyaralásáról

2022.07.17. 1 perc olvasás

Döbbenetes fotók láttak napvilágot David Beckham nyaralásáról

Kiderült Putyin születendő gyerekének neme: nincs elragadtatva az orosz elnök
7

Kiderült Putyin születendő gyerekének neme: nincs elragadtatva az orosz elnök

2022.07.11. 2 perc olvasás

Kiderült Putyin születendő gyerekének neme: nincs elragadtatva az orosz elnök

Így néznek ki a brit királyi család tagjai a strandon
8

Így néznek ki a brit királyi család tagjai a strandon

2022.08.13. 4 perc olvasás

Így néznek ki a brit királyi család tagjai a strandon

ezek is érdekelhetnek

10 film, ami után átértékeled az életedet

10 film, ami után átértékeled az életedet

2022.07.17. 6 perc olvasás

FILMAJÁNLÓ

Ryan Gosling Ken babáról: „Ez egy lúzer"

Ryan Gosling Ken babáról: „Ez egy lúzer"

2022.07.14. 1 perc olvasás

BARBIE FILM

10 filmújdonság, amit nagyon várunk júliusban

10 filmújdonság, amit nagyon várunk júliusban

2022.07.02. 6 perc olvasás

JÚLIUSI FILMAJÁNLÓ

Újabb netflixes produkcióban tér vissza a Bridgerton szívtiprója

Újabb netflixes produkcióban tér vissza a Bridgerton szívtiprója

2022.02.10. 2 perc olvasás

Audió

Három netflixes produkció is esélyes az amerikai producercéh fődíjára

Három netflixes produkció is esélyes az amerikai producercéh fődíjára

2022.01.28. 1 perc olvasás

Legjobb film

7 sorozat a Netflixen, amit egy hétvége alatt ledarálhatsz

7 sorozat a Netflixen, amit egy hétvége alatt ledarálhatsz

2022.01.28. 2 perc olvasás

Mini series

„A növényeimből merítettem erőt, miközben a depressziómmal harcoltam”

„A növényeimből merítettem erőt, miközben a depressziómmal harcoltam”

2022.01.23. 8 perc olvasás

Filodendron

Szinte felismerhetetlen legújabb szerepében Sofia Vergara

Szinte felismerhetetlen legújabb szerepében Sofia Vergara

2022.01.22. 1 perc olvasás

Griselda

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves