Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királynéi kapcsolatok

„Szoros kötelék van köztük” – Kiderült, Kamilla királyné kivel van a legjobb viszonyban a királyi családból

2023. január 24.

2 perc olvasás

ELLE
angol királyi család királyi család Kamilla királyné Sarah Ferguson
„Szoros kötelék van köztük” – Kiderült, Kamilla királyné kivel van a legjobb viszonyban a királyi családból
© Fotó: Instagram/TheRoyalFamily

Kiderült, ki áll most a legközelebb a hányattatott-botrányos sorsú Kamilla királyné szívéhez.


Miközben a brit királyi pár a koronázásra készül, Kamilla királyné új bizalmast talált egy olyan személyben, akit a család évtizedekkel ezelőtt úgymond száműzött.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Sarah Ferguson

Arról ír az Express című lap, hogy Kamilla királynéval való jó viszonya is segíthet Sarah Fergusonnak abban, hogy újra visszaléphessen a rivaldafénybe a brit királyi család egyik legtöbbet emlegetett tagjaként.

Sarah Ferguson, azaz Sára yorki hercegné tíz évig volt András herceg felesége: 1986-tól 1996-ig. Viselkedésével akkoriban rengeteg botrányt kavart, de ezeket ma már sajnos elhomályosítja volt férje bortránya: III. Károly idősebbik öccse ugyanis szexbotránya miatt tűnt el a sajtónyilvános családi rendezvényekről, feltehetőleg örökre. Nos, úgy tűnik, visszakerülhet a helyére Sarah Ferguson, aki a héten már azért is szerepelt a hírekben, mert megható beszédet mondott Lisa Marie Presley temetésén.

A karácsony nagy mérföldkő volt

Bennfentes informátorok szerint Kamilla királyné és Sára hercegné már évtizedek óta jóbarátok, de az 1996-os válás és az azt követő botrányok után a Fergie becenéven is ismert híresség nem volt szalonképes a brit királyi család számára. Most karácsonykor lett egyértelmű, hogy II. Erzsébet halálával mindez megváltozott: a nagy családi karácsonyozásra Sarah Ferguson újra hivatalos volt, szerepelt a közös családi képeken. András herceg egykori felesége nemrégen egy könyvet is kiadott.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

A híresztelések szerint a két volt hercegnét többek között az kapcsolja össze, hogy mindketten imádják a lovakat, illetve hogy mindketten házasság útján kerültek be a családba, igaz, Kamilla esetében inkább a bekerülés volt botrányos, míg Sarah Ferguson esetében inkább a kikerülés volt az. De úgy tűnik, valamennyi skandallum óta elég víz lefolyt már a Temzén, úgyhogy bármilyen valószínűtlennek tűnt volna ez mondjuk huszonöt évvel ezelőtt, Camilla Parker-Bowles és Sarah Ferguson újra mindketten a brit királyi család oszlopos tagjának számítanak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves