Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Szomorú, miért szerethetett bele Károly király Kamilla királynéba

2022. november 13.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
szerelem királyi család brit királyi család Károly király Kamilla királyné
Szomorú, miért szerethetett bele Károly király Kamilla királynéba
© Getty Images/Chris Jackson

Kiderült, miért szerethetett bele Károly király már a Diana hercegnéval való házassága alatt is Kamilla királynéba!


A királyi újságírók cikkei alapján egy pszichológus most lerántotta a leplet arról, miért is szerethetett bele Károly király Kamilla királynébe egy olyan gyönyörű nő mellett, mint Diana hercegné!

Károly király egész végig Kamilla királynét szerette

Köztudott, hogy Károly király és Kamilla királyné kapcsolata nem indult botránymentesen: Károly már egészen fiatalkorában megismerte Kamilla királynét, de katonai kiküldetése során külföldre kényszerült utazni.

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Mire azonban Károly király hazaért az Egyesült Királyságba, Kamilla királyné már másnak a felesége volt. A be nem teljesült szerelem olyannyira megkeserítette Károly király életét, ami a Diana hercegnével való kapcsolatára is jelentősen rányomta a bélyeget. Néhány évvel később Kamilla királyné elvált, ám Károly király akkor már házasságot kötött Diana hercegnével, a boldogtalan kapcsolatból pedig nem látott más kiutat, csak a kettős életet. A pszichológusok különböző feljegyzések áttanulmányozása után most kiderítették, hogy vajon miért!

Károly király tragikus gyermekkorában keresendő az ok

A feljegyzések szerint Károly király gyermekkora nem volt tündérmese: édesanyjával, a nemrég elhunyt Erzsébet királynővel meglehetősen hűvös volt a viszonya, mivel a királynő inkább egyetlen lányával, Anna hercegnővel és kedvenc fiával, András herceggel múlatta az időt. Ez rendkívül megviselte a fiatal Károly királyt, akit apja sem támogatott sok mindenben: Fülöp herceg állítólag az udvari személyzet szeme láttára bánt csúnyán vele. 

Getty Images/Bettmann
Getty Images/Bettmann

A pszichológusok Károly király tragikus gyermekkorát tanulmányozva arra jöttek rá, hogy a brit király soha nem érezhette az őszinte szeretetet az életében egészen addig, amíg nem találkozott Kamilla királynéval, ezt az érzést pedig soha nem akarta magától eltolni. Többek között a szakértők szerint ez lehet az oka annak, hogy Kamilla királynéval éveken át viszonyt folytatott még akkor is, mikor már rég feleségül vette Diana hercegnét — a szerelmet ugyanis csak Kamilla királyné oldalán tapasztalta meg.

Anwar Hussein Collection/ROTA /
Getty Images/Anwar Hussein Collection

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves