Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal Family

Ezért nem tölthette Sára yorki hercegné a karácsonyt a királyi családdal

2022. december 01.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
karácsony angol királyi család királyi család Fülöp herceg Sarah Ferguson Sára hercegné
Ezért nem tölthette Sára yorki hercegné a karácsonyt a királyi családdal
© Fotó: Elisabetta A. Villa / Getty Images

Sára yorki hercegné és András herceg 1992-ben váltak külön, Beatrix hercegnő édesanyja azóta nem töltötte a karácsonyt a királyi családdal. 


András herceg és Sára yorki hercegné 1986-ban házasodtak össze, két gyermekük született, de a házasságuk mindig is viharos volt. A pár végül 1992-ben költözött külön, a bejelentés után pár hónappal kompromittáló fotók jelentek meg a hercegnéről, ez pedig hatalmas botrány okozott. 

Sára yorki hercegné magára haragította a királyi családot

A képek Franciaországban készültek, a hercegné látható rajtuk, és az új kedvese, amint épp megcsókolja a lábát. A felvételek szinte futótűzként söpörtek végig a sajtón. A hírek szerint Sára hercegné éppen Balmoralban tartózkodott a gyerekeivel és a királyi családdal, amikor megjelentek a fotók. 

Sietve hagyta el a helyszínt, a botrány után pedig kifejezetten feszülté vált a viszonya a királyi család többi tagjával. A karácsonyt utoljára a ’90-es évek elején tölthette a többiekkel, miközben András herceg és a lányok minden évben Sandringhamben voltak. Most a királyi család szakértője elárulta, hogy miért tiltották ki a birtokról. 

Phil Dampier egy interjúban elárulta, hogy Fülöp herceg és Erzsébet királynő ragaszkodtak az elveikhez, ezért az elmúlt 30 év során egyszer sem hívták meg. Különösen Fülöp herceg haragudott meg az egykori menyére. A szakértő szerint, ha Fülöp még élne, Sára biztosan nem utazhatna Sandringhambe. 

Ám a híresztelések szerint Sára hercegné idén Károly királlyal és a többiekkel ünnepelhet. A Sandringham személyzete elkezdte előkészíteni a Wood Farm épületet, ahol korábban mindig a hercegi pár szállt meg. Sokan ebből arra következtetnek, hogy az új uralkodó szeretné, ha az egész család összegyűlne. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves