Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajándék

Kiderült Katalin hercegné szívmelengető karácsonyi tradíciója

2022. december 01.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

karácsonyi ajándék angol királyi család hagyomány kaárcsony királyi család Katalin hercegné
Kiderült Katalin hercegné szívmelengető karácsonyi tradíciója
© Fotó: Chris Jackson / Getty Images

A királyi családnak rengeteg karácsonyi hagyománya van, most Carol Middleton leleplezte Katalin hercegné egyik legmeghatóbb szokását. 


Az angol királyi család hagyományos szokásait sokan ismerik, hiszen a család mindig templomba megy, és vidéken tölti az ünnepeket. Ám most Carol Middletonnak, Katalin hercegné édesanyjának köszönhetően fény derült az egyik családi hagyományra is. 

Katalin hercegné így kedveskedik a gyerekeinek karácsony előtt

A Middleton-család tradíciója Carol Middleton karácsony leveléből derült ki. Katalin hercegné édesanyja rendezvényszervező céget vezet, pár nappal ezelőtt pedig egy igazán kedves, megható karácsonyi levelet küldött ki. A programajánló kifejezetten személyes hangvételű volt, és elárulta, hogy a családjukban milyen hagyományokat követnek. 

A különlegesség a karácsonyi doboz, amit a gyerekek még az ünnep előtt megkapnak. Bármilyen apróságot tartalmazhat, lehet benne karácsonyi pizsama, játék vagy édesség. Carol a levelében egy kedves gesztusnak írta le, melynek garantáltan örülni fognak a gyerekek. 

Bár az nem derült ki, hogy a dobozokat ki szokta elkészíteni, ám nagy valószínűséggel Katalin hercegné állítja össze a gyerekeknek. 

A hercegi pár és a gyerekek az ünnepeket várhatóan a Sandringham birtokon töltik, mint minden évben. Ez lesz az első karácsony a királynő nélkül, így az előrejelzések szerint Károly király egy kevésbé formális, családiasabb ünnepet szeretne. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves