Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Elképesztő, milyen meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné!

2022. november 26.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család koncert zongora brit királyi család Katalin hercegné zongorázás
Elképesztő, milyen meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné!
© Getty Images/Max Mumby

Fantasztikus meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné, az egész világ rá kíváncsi! 


Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné rendkívül sokrétű személyiség: mindamellett, hogy sokáig  profi sportolónak készült és szenvedélyesen szereti a teniszt, művészettörténelmet tanult az egyetemen, több nyelven beszél folyékonyan, valamint a jótékonysági és a zenei eseményeket sem veti meg! A hercegné gyerekként ráadásul énekelni, furulyázni és zongorázni is tanult, ezért meglepetésként a királyi család 2022-es karácsonyi ünnepségén is egy kisebb koncerttel rukkol elő!

Katalin hercegné meglepetése egy karácsonyi koncert lesz

Katalin hercegné a királyi család soron következő karácsonyi ünnepségén, december 15-én, a londoni Westminster-apátságban egy kisebb zongorakoncerttel fog kedveskedni és emléket állítani a nemrég elhunyt II. Erzsébet királynő előtt, amit az ITV brit tévécsatorna is közvetíteni fog a nézőknek. 

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool

A különleges karácsonyi koncertről jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy Katalin hercegné a Westminster-apátság gyermekkórusával készül egy produkcióra, ám azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen hosszú lesz az előadás, illetve, hogy hány zeneműben fog közreműködni a hercegné. Az azonban biztos, hogy Katalin hercegné is fel fog lépni a királyi család karácsonyi estjén, ami már most hatalmas izgalommal tölti el a világot! 

Katalin hercegné már gyakorlott előadóművész

Katalin hercegnétől egyébként nem idegen a koncertezés: legutóbb a királyi család 2021-es karácsonyi ünnepségén lehetett őt a zongora mögött látni, mikor Tom Walker egyik megható énekét, a For Those Who Can't Be Here című alkotását kísérte a gyönyörű zongorajátékával. A pár perces előadást az alábbi videóban lehet megtekinteni.  

   

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves