Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Plasztika

Beleállt egy plasztikai sebész Kim Kardashianba – szerinte átveri a rajongókat

2022. július 11.

3 perc olvasás

ELLE

női plasztika plasztikai sebészet fiatalítás Kim Kardashian botox zsírleszívás
Beleállt egy plasztikai sebész Kim Kardashianba – szerinte átveri a rajongókat
© John Nacion / NurPhoto via AFP

A szakértő szerint szinte kizárt, hogy Kim Kardashian arca és teste beavatkozások nélkül változott volna ennyit az évek alatt.


A Kardashian család tagjai nem éppen a természetes megjelenés hívei, legalábbis a közösségi oldalakra feltöltött fotóik alapján. Ennek ellenére Kim Kardashian legutóbbi nagy port kavart interjújában határozottan azt állította, hogy soha nem tölttette fel sem az ajkait, sem az arcát, mindössze egy kis botoxot kapott a homlokába, hogy kisimítsa a ráncokat.

A 41 éves híresség kijelentése még a rajongóit is meglepte, egy londoni plasztikai sebész pedig egyenesen felháborodott az elhangzottakon – és nyilvánosan kérdőjelezte meg Kim állításait. Dr. Tunc Tiryaki, aki a Cadogan klinika szakorvosaként dolgozik, szinte biztos benne, hogy Kim testén az elmúlt években több beavatkozást is végeztek.

„Megfigyeléseinket az emberi anatómiára, az orvostudományra és az öregedés tudományára kell alapoznunk. Az arc és a test az idő múlásával, valamint a súlyingadozással együtt változik. Ha megnézzük az ő átalakulását, észrevehetjük annak a jeleit, hogy ezek a változások nem természetes úton történtek meg.”

Kim Kardashian alakja nem természetes úton változott meg

Amióta először feltűnt a Keeping Up With the Kardashians című realityműsorban, Kim Kardashianról többször is felreppentek a pletykák, miszerint zsírleszívásnak, illetve implantátumok behelyezésének köszönheti az alakját. 2011-ben a sztár a show egyik epizódjában egy röntgenvizsgálatot is bevállalt, hogy igazolja: nincs szilikon híres hátsójában.

A plasztikai sebész azonban továbbra is kitart a véleménye mellett, miszerint Kim derék-fenék aránya drámaian megváltozott 2010 után az azelőtti állapothoz képest. Elmondása szerint feltehetően zsírleszívást végeztek a hírességen, amit utána a fenekébe töltöttek vissza – ezt az eljárást pedig a röntgen nem mutatja ki.

„Ez a derék és az oldalsó combok vékonyságából, az oldalsó combok területén lévő enyhe hullámosságból és a feneke túlzott teltségéből látszik.”

Be kell látni: egy napot sem öregedett az eltelt 10 évben

A szakértő azt is hozzátette, hogy az átültetett zsírsejtek a súlygyarapodás, valamint a várandóssággal járó hormonális változások hatására megnagyobbodhatnak, ennek eredménye lehet az is, hogy 2016-2017 körül Kim feneke extrém teltséget mutatott.

Kim Kardashian ennek ellenére állítja, hogy homokóra alakját a szénhidrátszegény diétának, a zöldségek és fehérjék fogyasztásának, a futópadon végzett edzéseknek, valamint a napi kétszeri izzasztó ruházat viselésének köszönheti.

Dr. Tiryaki arra is kitért, hogy Kim teste mellett minden bizonnyal az arcán is végeztek már különféle beavatkozásokat – a botox mellett is. Szakértői szemmel ő a fotók alapján orr- és állkapocsműtétre gyanakszik. Azzal viszont ő is egyetért, hogy töltőanyag nyomai nem fedezhetőek fel Kim arcán, vagyis vagy valóban nem adatott be ilyesmit magának, vagy nagyon profin végezték el a munkát.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves