Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

Meghan Markle először szólalt meg Erzsébet királynő haláláról

2022. október 20.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő gyász harry herceg királyi család meghan markle
Meghan Markle először szólalt meg Erzsébet királynő haláláról
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Meghan Markle Erzsébet királynőről beszélt. 


Meghan Markle nemrégiben a Variety-nek adott interjút, ahol Erzsébet királynőről is beszélt. A néhai brit uralkodó szeptember 8-án hunyt el. A színésznő elárulta, nagyon hálás azért, hogy megismerhette Harry herceg nagymamáját. 

Rengeteg szeretet és támogatást kaptunk. Nagyon hálás vagyok, hogy a férjemmel lehettem és támogathattam őt, különösen ebben az időszakban

- mondta az interjúban Meghan.

A sussexi hercegné köztudottan mindig kiáll a nők jogai mellett. Most azt is elárulta, hogy szerinte II. Erzsébet a legfényesebb példa arra, milyen egy női vezető. 

Mélyen hálás vagyok azért, hogy időt tölthettem vele és megismerhettem őt

- tette hozzá.

Megtiltotta a tiarát

Mint megírtuk, Erzsébet királynő állítólag megtiltotta Meghan Markle-nek, hogy egy Oroszországból érkezett tiarát viseljen az esküvőjén. A pletykák szerint a színésznő eleinte nem örült, hogy nem viselheti azt a fejdíszt, amit ő maga választott ki, de később megbékélt a döntéssel. II. Erzsébet azért döntött így, mert az ékszer a Romanovéktól származott, akiket brutális módon meggyilkoltak Oroszországban. A királynő tudta, hogy a média szétszedné őket. Meghan végül Mária királyné tiaráját viselte, ami legalább 2 millió fontot ér. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves