Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyertya

Harry herceg és Meghan Markle otthonában még az illatgyertya is méregdrága

2022. október 17.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

illatgyertya decor gyertya harry herceg Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle otthonában még az illatgyertya is méregdrága
© Getty Images/Karwai Tang

Kiderült, melyik Meghan Markle kedvenc illatgyertyája. 


Hála a Cut magazinban megjelent Meghan Markle interjúnak, el tudjuk képzelni milyen lehet belépni a Sussex-i hercegi pár gyönyörű, Montecito-i házába. Az interjú szerzője részletesen ír benyomásairól a nappalijukban:

Meghan egy kényelmes széken pihenve nézi mindazt, ami klímaszabályozott, magas mennyezetű, napfényes, tökéletesen bézs, és az övé

– írja Allison P. Davis.

Egy láthatatlan kéz meggyújtott egy Soho House márkájú rózsavizes gyertyát, … ,és ez az illat betölti a levegőt.

 

A mennyei illatért felelős gyertyát Harryék házában, akár mi is beszerezhetjük 105 dollárért, vagyis körülbelül 43 000 forintért a Soho Home kínálatából. Így, ha másban nehezen is hasonlíthatunk, de otthununk illata legalább lehet olyan, mint a stílusikon Sussex-i hercegnéjé. 

sohohome.com

Meghan már akkor jó barátságot ápolt a Soho House/Home alapítójával, Nick Jones-al, mielőtt Harry-vel találkoztak volna. A londoni székhelyű cégcsoport kezdetben klubokat, rendezvényhelyszíneket üzemeltett szerte a világon, Berlintől Mumbai-ig, majd miután vendégköre beleszeretett a Soho House házak stílusába, Soho Home néven saját lakberendezési márkát is indított, magában foglalva a bútorokat, az étkészleteket, a kiegészítőket, a világítást, az otthon illatosítókat és a textíliákat.

ViaFigyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves