Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Látogatás

Megdobálták tojással Károly királyt

2022. november 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család tojás Kamilla királyné III. Károly király tüntető
Megdobálták tojással Károly királyt
© Kép: Chris Jackson / Getty Images

Károly király és Kamilla királyné épp Yorkban beszélgettek az emberekkel, amikor váratlan esemény történt. 


Bár Károly király népszerűsége az elmúlt időszakban sokat javult, úgy tűnik továbbra sem szereti mindenki Nagy-Britanniában. A király azért utazott Yorkba, hogy felavassa II. Erzsébet királynő szobrát, ám az ünnepség előtt kellemetlen közjátékban volt része. 

Dühös tüntető dobálta meg Károly királyt

Az uralkodó és a királyné két napot töltenek Yorkban. A megérkezésük után tettek egy rövid sétát a bevárosban, ahol az összegyűlt tömegnek lehetősége volt személyes találkozni a királlyal. A séta jó hangulatban zajlott, ám egy váratlan pillanatban tojásokat kezdtek el dobálni Károly király felé. Pár tojás el is találta, ám a legtöbb végül a földön végezte. 

Miközben a tüntető a tojásokat dobálta, azt kiabálta, hogy rabszolgák véréből épült az ország. 

Károly királyt nem zavarta meg a váratlan esemény, csak lenézett a tojásokra, majd folytatta a sétát. A személyes testőrök eltakarták az uralkodót, amíg a rendőrök eltávolították a tüntetőt. A tömeg sérelmezte a közjátékot, az eset után szinte rögtön elkezdték éltetni a királyt. 

Miután elvezették a tojásdobálót, az ünnepség zavartalanul folytatódott. Károly király leleplezte II. Erzsébet királynő szobrát, amit különleges helyen állítottak. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves