Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sztárapuka

Mariah Carey exe több, mint évi 1,1 milliárd gyerektartást fizet

2022. november 15.

3 perc olvasás

Gyulai Bence
mariah carey Nick Cannon gyerektartás
Mariah Carey exe több, mint évi 1,1 milliárd gyerektartást fizet
© Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Nick Cannonnak az első két gyermeke született Mariah Carey-től, de a franchise az utóbbi években erősen terjeszkedni kezdett. Ennek megvannak a maga költségei.


Mariah Carey és Nick Cannon ikrei 2011-ben születtek meg, ők Moroccan Scott és Monroe Cannon. A csípős nyelvű énekesnő és a rapper-műsorvezető aztán 2014-ben beadták a válókeresetet, majd Nick Cannonnek 2017-ben megszületett a harmadik gyermeke, aztán 2020-ban a negyedik, és 2021-ben és 2022-ben is 3-3 kisbaba apukája lett. Jelenleg ott tart, hogy 6 nőtől 11 gyereke született, és még idén decemberben a világra jön a tizenkettedik, mivel egyik partnere megint terhes.

Jól keres, sokat költ

Bár Mariah Carey zenei karrierjének nem ér a nyomába, azért Nick Cannon is szép pályát járt be. A legnagyobb slágerének az volt a címe, hogy Gigolo, elég kínos, de ezt R. Kellyvel közösen énekelte még 2003-ban. Aztán a zenei karrier mellé beindultak a tévés munkák is, többek között Az álarcos énekes amerikai verzióját vezette ő.

Mindezek alapján a US Sun úgy számolta, hogy nagyjából hárommillió dollár gyerektartást fizethet Nick Cannon a 10 gyermeke után (az egyik baba néhány hónapos korában elhunyt). Ez kb. 1,1 milliárd forintnak felel meg.

Nick Cannon válasza

Ezek után Nick Cannon a The Neighobrhood Talknak beszélt a fentiekről, de vitatta az összeget. Talán meglepő lehet, de kevesellte, hogy mennyit számolt neki az újság:

ennél évente többet költök a gyerekeimre... Nem tervezem a részvételt az állami rendszerben.

Ezek szerint a 10 gyerekből mindegyikre átlagosan jóval 100 millió forint feletti összeg jut fejenként Nick Cannon vagyonából.

A nyilatkozatból úgy tűnik, hogy mind a hat érintett anyukával lehet privát megállapodása, és a gyerekek eltartásához ezen megállapodások szerint járul hozzá anyagiakkal. Az állami rendszerben való részvétel ugyanis természetesen nem egyedül az apa döntése: ha valamelyik anya úgy döntene, hogy kevesli a pénzt, amit a rapper-műsorvezető valamelyik gyerekére áldoz, akkor bírósághoz fordulhatna. Ezek szerint Nick Cannon biztos benne, hogy egyik (volt) partnere sem fog ilyet tenni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Neighborhood Talk (@theneighborhoodtalk)

Bővül a család tovább

Nick Cannon az alábbi fotózáson vett részt a nyáron Brittany Bellel, aki éppen terhes volt: az azóta megszületett Rise Messiah Cannon a harmadik közös gyermekük. A múlt héten Abby De La Rosától született egy gyermeke a műsorvezetőnek, ővele is a harmadik közös baba érkezett most, Beautiful Zeppelin Cannon. Jelenleg egy modell, Alyssa Scott állapotos, ő volt az édesanyja a 2021-ben született, és még azévben elhunyt Zen Cannonnek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves