Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

Botrány: Piqué odavitte a gyerekeit, ahol megcsalta Shakirát

2022. augusztus 12.

1 perc olvasás

ELLE
gyerekek megcsalás shakira szakítás
Botrány: Piqué odavitte a gyerekeit, ahol megcsalta Shakirát
© Getty Images/Europa Press Entertainment

Shakira és Piqué harca tovább folytatódik. 


Két hónappal a szakítás után sincs közös nevezőn Shakira és Gerard Piqué. A két sztár továbbra is a gyerekeik felügyeleti jogán vitázik. Kiderült, hogy a katalán focista már egy új nő oldalán találta meg a boldogságot, a kedvese egy 23 éves egyetemista. Azonban nem lehet felhőtlen az öröme, mert az exével még mindig nem döntöttek a fiaik sorsáról. 

Egyelőre kérdéses, hogy Shakira adócsalási ügye rossz fényt fog-e vetni az énekesnőre, amikor a gyerekei felügyeleti joga miatt fog a bíróságra menni. Mint korábban megírtuk, az énekesnő Amerikába szeretne költözni, de a labdarúgó hallani sem szeretne arról az opcióról, hogy a gyerekei elhagyják Spanyolországot. Egy argentin újságíró, Javier Ceriani információi szerint a sztár békét szeretne kötni Piqué-vel. 

Shakira állandóan mozgásban volt. San Diego, Miami, Mexikó. A gyerekek kimerültek voltak, amikor hazatértek Barcelonába kimerülten érkeztek

- mesélte az újságíró.

A gyerekek az apjuk lakásába mentek, ahol Piqué megcsalta Shakirát. 15 napot töltenek ott

-tette hozzá Javier Ceriani, aki állítja, hogy a megcsalás ellenére Shakira célja a fegyverszünet. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves