Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Anya-lánya

Fotó: megmutatta a ritkán látott lányát Mariah Carey

2022. október 26.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
anya lánya közös fotó mariah carey
Fotó: megmutatta a ritkán látott lányát Mariah Carey
© Fotó: Instagram/@mariahcarey

A 11 éves Monroe Mariah Carey vonásait örökölte. 


Mariah Carey ritkán tesz közzé fényképet a gyerekeiről, az elmúlt években csupán pár alkalommal engedett betekintést a magánéletükbe. Most kivételt tett, és megmutatta a csodaszép Monroe-t, aki nagyon hasonlít az 52 éves énekesnőre. 

A sztár még 2008-ban ment férjhez Nick Cannon komikushoz, három év múlva pedig megszülettek a pár gyermekei. Az ikrek a Monroe és a Moroccan nevet kapták. A házaspár 2014-ben elvált, ám azóta is közösen, nagy egyetértésben nevelik a gyerekeket. 

Mariah Carey 11 éves lánya igazi divatdiktátor

Mariah számára nagyon fontos a család, ezért érthető módon szeretné megóvni a gyerekeit a rivaldafénytől. Ritkán posztol róluk fényképet, sokszor csupán hátulról látszanak az ikrek. Most kivételt tett, hiszen egy igazi anya-lánya fotót töltött fel az Instagramra. 

Az énekesnő és Monroe ugyanolyan frizurát viselnek a fotón, így a hasonlóság igazán látványos. Hasonló színű ruhákat választottak, mindketten talpig feketébe öltöztek. Tüllszoknyát viselnek, amit Mariah fekete felsővel, Monroe pedig vagány bőrdzsekivel egészített ki. Már most látszik, hogy imádja a divatot, a stílusérzékét nagy valószínűséggel az édesanyjától örökölte. 

Monroe tavaly szerepelt egy reklámfilmben, akkor az édesanyja fiatalabb verzióját alakította. Mariah akkor azt nyilatkozta, örül, hogy a gyermekei követik az álmaikat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves