Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Meglepetés

Könnyfakasztó, hogy ünnepelték Margot Robbie születésnapját a Barbie-film forgatásán

2022. július 04.

1 perc olvasás

ELLE
Greta Gerwig margot robbie Barbie baba Barbie film
Könnyfakasztó, hogy ünnepelték Margot Robbie születésnapját a Barbie-film forgatásán
© Barbie/Warner Bros.

Ötletes meglepetéssel köszöntöttel fel a stáb Margot Robbie-t.


Bármelyik kislány megirigyelte volna azt a születésnapi meglepetést, amelyben Margot Robbie-nak volt része a hétvégén. Az ausztrál színésznő szombaton ünnepelte 32. születésnapját, amiről legújabb filmje, az élőszereplős Barbie-mozi stábja sem feledkezett meg.

A forgatáson jelen lévők stílszerűen egy nagy, rózsaszín Barbie babás tortával köszöntötték fel Margot Robbie-t, amelynek szoknyájára cukormázzal a következő üzenetet írták: „Boldog születésnapot, Barbie Margot!”

Margot Robbie, a megtestesült Barbie baba

A Greta Gerwig rendezte Barbie-mozifilm a legelső bejelentés óta lázban tartja a filmrajongókat, akiknek azonban egy jó darabig még türelmesnek kell lenniük, hiszen az alkotás csak jövő nyáron kerül a mozikba. Addig legfeljebb a forgatásokon készült lesifotókat nézegethetjük, amelyekből szerencsére akad bőven: láthattuk már Margot Robbie-t talpig rózsaszín szerelésben és cowboy kalapban, sőt még görkoris Barbie-ként is Ryan Gosling, azaz Ken baba oldalán.

A történet szerint a közkedvelt babát egy nap kirúgják Barbie-földről, mert különcsége miatt nem illik a tökéletes világba. Miután Barbie a való világban különböző kalandokba keveredik, csakhamar visszatér szülőhazájába, hogy megmentse azt – mindeközben pedig rájön, hogy a boldogság kulcsa az önmagunkba vetett hitben, nem pedig a tökéletességi szabványok követésében rejlik.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves