Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Videó

Kim Kardashian 9 éves kislánya nagyon bizarr videókat posztol

2022. november 14.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Kanye West kim kardashian north west videó TikTok
Kim Kardashian 9 éves kislánya nagyon bizarr videókat posztol
© Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images

Kim Kardashian lánya, North egyre népszerűbb a TikTokon, miközben sokan nem tartják helyesnek, hogy a 9 éves lány ennyire aktív a közösségi médiában. 


North West, Kanye West és Kim Kardashian lánya mindig is sokszor szerepelt az édesanyja bejegyzéseiben. A most 9 éves lány már saját fiókkal rendelkezik, furcsa videóval pedig megbotránkoztatja az embereket.

Kim Kardashian lánya imádja a rövid videókat

North West fiókja már 9 millió követővel rendelkezik, a videói pedig szintén milliós megtekintésnél járnak. Eleinte a fiókot közösen csinálta az édesanyjával, ám Kim egyre ritkábban tűnik fel a lánya videóiban. 

A 9 éves lány most azzal okozott felháborodást, hogy az egyik videóban a Démonok között filmet nézte, és állította, hogy ez a kedvence. Bár nem tudni, hogy ez csupán vicc volt-e, de sokan felháborodtak a horrorfilm említése kapcsán. 

North sok videóban sminket visel, az egyikben pedig a sminkasztalán rak rendet. Ezen úgyszintén sokan meglepődtek, hiszen rengeteg ecsettel, kozmetikummal rendelkezik. 

North közösségi médiás tevékenysége már régóta komoly probléma Kanye és Kim között. A rapper nem támogatja, hogy a lánya ennyire aktív legyen a közösségi médiában, úgy véli, hogy ehhez még nagyon kicsi. Ezzel ellentétben Kim segítette a regisztrációt, és úgy tűnik támogatja a lányát abban, hogy minél nagyobb követőtáborral rendelkezzen. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves