Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajfestés

Megdöbbentő, mennyi idő volt, míg Kim Kardashian haját szőkére festették

2022. november 10.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

hajfestés marilyn monroe szőke Kim Kardashian Met-gála 2022
Megdöbbentő, mennyi idő volt, míg Kim Kardashian haját szőkére festették
© Fotó: Sean Zanni / Getty Images

Kim Kardashian nem ismer lehetetlen, még azt is bevállalta, hogy két napon keresztül ült a fodrásznál.


A valóságshow-sztár időként szereti megváltoztatni a külsejét, és nem ez az első alkalom, hogy szőkére vált. Kim Kardashian májusban a Met-gála miatt döntött a platinaszőke hajszín mellett, de a hosszadalmas procedúrára még ő sem volt felkészülve. 

Így lett Kim Kardashian szőke

Kim évekkel ezelőtt már kipróbálta a szőke hajszínt, ám pár hónap után visszatért a jól ismer feketéhez. Akkor azt nyilatkozta, hogy rengeteg időt vesz igénybe a hajfestés, hamar láthatóvá válik a lenövés, így ez nem neki való. Egy héten keresztül minden nap festették a haját, míg végre szőke lett, ám tavasszal, a Met-gála előtt nem állt ennyi idő a fodrász rendelkezésére. 

A híresség a májuban megrendezett Met-gálán Marilyn Monroe egyik ikonikus ruháját viselte, ezért szeretett volna szőkén megérkezni a vörös szőnyegre. 

Chris Appleton fodrász készítette el Kim haját, és lenyűgözte az elszántsága. Két napjuk volt arra, hogy a híresség frizurája szőke legyen. Kim nagyjából 15 órát töltött a fodrászszékben, ennyi időre volt szükség, amíg minden tincset egyenként befestettek. Egyszerre nem tudták elkészíteni, többször kellett festeni és mosni. 

Kim elárulta, hogy nem volt B-terve, hiszen úgy gondolja, hogy a Met-gála nem csupán egy vörös szőnyeges esemény. Szerette volna, ha a ruhájának történetete van, ezért is ragaszkodott annyira a Bob Mackie darabhoz


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves