Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Észak-Korea

Kim Dzsongun megmutatta a sosem látott lányát a világnak

2022. november 22.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
észak-korea politikus Kim Dzsongun
Kim Dzsongun megmutatta a sosem látott lányát a világnak
© Fotó: Mikhail Svetlov / Getty Images

Kim Dzsongun a 9 éves lányával együtt nézte meg a rakétakilövést. 


Kétségtelen, hogy Kim Dzsongun a világ egyik legismertebb diktátora, ennek ellenére a magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni. Most kivételt tett, és megmutatta a lányát a világnak. 

Ő Kim Dzsongun lánya

Az észak-koreai diktátor magéletéről szinte semmit sem lehet tudni. A feleségével csak nagyon ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken, és arról sincs pontos információ, hogy hány gyermekük született. 

A gyerekek korát, nemét vagy nevét szintén nem lehet tudni, hiszen Kim Dzsongun sosem mutatkozik a családjával. Most úgy tűnik megtörte a hagyományt, mivel a ballisztikusrakéta-kilövésre a lánya is elkísérte.

Rögtön elkezdtek találgatni, hogy a 9 éves lány, Kim Dzsongun hányadik gyermeke lehet. Ezt sajnos azóta sem lehet pontosan tudni, bár egyesek úgy gondolják, hogy ő lehet a legidősebb. Az informátorok szerint a fehér kabátos kislány Kim Ju-Ae nevet viseli. 

Sokakban felvetődött a kérdés, hogy vajon miért kísérte el a lány az édesapját a katonai bázisra, amit a szakértők meg is válaszoltak. Úgy vélik, hogy Kim Dzsongun ezzel szeretné világossá tenni a világ és az észak-koreai elit számára, hogy az öröklés biztosított, hiszen a dinasztia negyedik generációja alkalmazkodik az elvekhez.


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves