Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money

Vlagyimir Putyin exfeleségének brutális vagyona és luxusvillái vannak

2022. augusztus 08.

2 perc olvasás

ELLE
luxusvilla pénz Vlagyimir Putyin exfeleség
 Vlagyimir Putyin exfeleségének brutális vagyona és luxusvillái vannak
© Shutterstock

Vlagyimir Putyin volt feleségének nem lehet oka panaszra. 


Vlagyimir Putyin volt felesége, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyeva 2013-ban vált el a rettegett orosz elnöktől. A luxusvillák számát tekintve elmondható, hogy Oroszország elnökének az exe egyáltalán nem járt rosszul a válással: Spanyolországban, Franciaországban és Svájcban is vásárolt ingatlanokat. A pletykák szerint Putyin vagyonának a felére volt jogosult az egykori orosz first lady. Ljudmila egyébként egy nála 20 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot, miután az első házassága véget ért. 

A francia luxusház

6 hónappal azután, hogy Putyin és Ljudmila elváltak, Artur Oczeretny (az új férj) nevére lett bejegyezve a Franciaországban található villa. A ház közvetlenül az egykori házaspár közös lányának, Katerinának a háza mellett található. Az ingatlan 5,3 millió euróba került. Ide kattintva  még több fotót találsz a villáról.

Spanyolországban is vannak házaik

Vlagyimir Putyin exfeleségének van egy háza Málagában is, amit 790 ezer euróért vásárolt. 2014-ben pedig az újdonsült férjével vásároltak egy 405 négyzetméter alapterületű ingatlant, 1,4 millió euróért. Nos, ez még mindig nem minden... 

Svájcban nem csak a szeretőnek van ingatlanja

Putyin szeretője, Alina Kabajeva állítólag Svájcban él a gyerekeivel, bár elég sok állampolgár felszólalt azzal kapcsolatban, hogy utasítsák ki őket. Az orosz elnök volt feleségének azonban szintén van ingatlanja az országban. Állítólag Ljudmila a férjével 3,5 millió svájci frankért vásárolt egy házat Davosban még 2014-ben.

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves