Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Katalin hercegné sosem volt még ennyire vagány, minden szabályt felrúgott

2022. október 07.

1 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család szabály brit királyi család Katalin hercegné viselkedés királyi etikett
Katalin hercegné sosem volt még ennyire vagány, minden szabályt felrúgott
© Getty Images/Pool

Hihetetlenül vagány dolgot tett Katalin hercegné, minden udvari viselkedési szabálytól eltekintett! 


Egészen elképesztő, mennyire modern Katalin hercegné: az egy dolog, hogy a királyi udvarban mindenki szereti, a brit királyi család rajongói is odáig vannak érte, sőt! Nyitott és barátságos személyiségéről azok is ódákat zengenek, akik korábban nem találkoztak még Wales hercegnéjével. Nos, most is ez történhetett: Katalin hercegné tegnap ugyanis egy olyan vagány dolgot tett, amit előtte még sosem!

Katalin hercegné nagyon modern hercegné, igazi vagány csaj

Katalin hercegné a tegnapi nap folyamán Vilmos herceggel együtt Észak-Írországba látogatott, ahol különböző jótékonysági szervezeteket látogattak meg. A hercegi párt hatalmas örömmel és ujjongással várták a rajongók, akik még egy kis mixerpartira is meginvitálták a hercegnét!

Fotó: Getty Images/Pool
Fotó: Getty Images/Pool

Mindenki meglepetésére Katalin hercegné elfogadta a meghívást és egyből bement a bárpult mögé koktélokat mixelni. Wales hercegnéje bármixereket megszégyenító módon rázta, keverte és öntötte ki a koktélokat — persze, azért akadt egy kis segítsége. A képek alapján viszont úgy tűnik, hogy nagyon élvezte a dolgot: még az is lehet, hogy az új windsori otthonukban a vendégeit is el fogja kápráztatni néhány menő koktéllal!

Fotó: Getty Images/Pool
Fotó: Getty Images/Pool

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves