Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fotók

Itt vannak az első fotók Katalin hercegnéről és Vilmosról, mióta visszatértek a munkába

2022. szeptember 23.

1 perc olvasás

ELLE
fotók munka vilmos herceg Katalin hercegné
Itt vannak az első fotók Katalin hercegnéről és Vilmosról, mióta visszatértek a munkába
© GettyImages/ Mark Cuthbert/UK Press

Katalin hercegné és Vilmos Erzsébet királynő halála óta először látnak el hivatalos feladatot. 


Katalin hercegné és Vilmos köszönetet mondott a személyzetnek is. 

A királyi családtól nem várták el, hogy a gyászidőszak alatt hivatalos kötelezettségeket teljesítsenek, miután több mint egy hétig az egész világ tekintete rájuk szegeződött Erzsébet halála után.

A királyi pár tegnap visszatért a munkába, és a windsori Guildhallba érkezett, hogy elismerő szavakkal köszöntsék az önkénteseket és a személyzet tagjait, akik Erzsébet  búcsúszertartásán dolgoztak. Megköszönték a csoportnak, hogy támogatták a nagy tömeget, amely összegyűlt Windsorban, hogy megemlékezzen a királynőről.

Vilmost és Katalint a hétfőig tartó királyi gyászidőszakot folytatva is teljesen feketébe öltöztek: a hercegné úgy döntött, hogy újrahasznosított, 2150 font értékű, fekete színű, gallér nélküli Dolce & Gabbana kabátját viseli.

Anna hercegnő is visszatért a munkába

Nem Vilmos és Katalin az egyetlenek, akik megkezdték a munkát: a 72 éves Anna hercegnő a portsmouthi haditengerészeti bázison jelent meg, ahol kezet fogott a királyi haditengerészet személyzetével, akik szintén részt vettek a menetben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves