Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TESTBESZÉD

Lebukott Katalin hercegné: így jelzi a teste, ha stresszel

2022. október 06.

1 perc olvasás

ELLE
stressz királyi család Katalin hercegné
 Lebukott Katalin hercegné: így jelzi a teste, ha stresszel
© Max Mumby/Indigo / Getty Images

Hoppá! Ha látod, amint Katalin hercegné ezt csinálja, akkor valószínűleg nagyon stresszes!


Figyelted már Katalin hercegné testbeszédét? Rendkívül sokat elárul arról, éppen milyen lelkiállapotban van. 

Katalin hercegné kínosan ügyel a szabályok betartására

Ha létezik szabálykövető ember, akkor az Katalin hercegné. Vilmos herceg felesége a tökéletes társ, ezt már Erzsébet királynő is látta. Egyszerűen tökéletesen viselkedik, minden királyi előírást, protokollt betart. Tudja, kinek, mikor és mit kell mondani és azt is, melyik helyzetben mi a tökéletes viselet, a tökéletes megközelítés és a tökéletes stílus. 

Sarolta hercegnő buktatta le édesanyját

Ez viszont nem azt jelenti, hogy Katalin hercegnének nincsenek problémái, vagy nincsenek olyan helyzetek, amikor fél, stresszel vagy éppen kényelmetlenül érzi magát. 

És ugyan ennek sosem adja jelét, lánya, Sarolta hercegnő most lebuktatta. 

Ugyanis rájöttek, hogy Sarolta hercegnő akkor csavargatja a haját, amikor félénk, és feszültnek érzi magát. Mostanra pedig az is kiderült, hogy ezt a viselkedést édesanyjától, Katalin hercegnétől tanulta. 

Tehát ha Katalin hercegné a haját csavargatja, a tarkóját vakargatja, akkor az egy dolgot jelent: abban a helyzetben egyáltalán nem nyugodt, valamilyen kényelmetlen helyzetben van, és ettől szenved. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves