Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Katalin hercegné olyat tett gyerekeivel, amire senki sem számított

2022. augusztus 23.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család utazás vilmos herceg brit királyi család Katalin hercegné magánrepülő
Katalin hercegné olyat tett gyerekeivel, amire senki sem számított
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Teljesen megdöbbentő, ahogyan Katalin hercegné és gyerekei lemondtak a királyi udvari kiváltságaikról! 


Köztudott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg olyan hétköznapian próbálják nevelni a gyerekeiket, amennyire csak lehetséges. A hercegi pár kiemelt figyelmet fordít arra, hogyan beszél a gyerekeivel, ahogyan a jó modorra és az alapvető udvari etikett betartására is folyamatosan tanítgatják gyerekeiket, György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget. Ez utóbbi most is beigazolódott, mert egy olyan előkelő udvari kiváltásgról mondtak le, amit a helyükben nem sokan tennének meg.

Katalin hercegné olyan kiváltságról mondott le, amit a helyében nem sokan tennének meg

Katalin hercegné ugyanis két kisebbik gyermekével, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel a londoni Heathrow repülőtéren bukkant fel, amint egy hétköznapi utasszállító repülőgépre igyekeznek.

A hercegné és két fiatalabbik gyermeke Skóciába repült, hogy Erzsébet királynő nyári rezidenciájában, a Balmoral-kastélyban töltsék a nyári szünet utolsó napjait. Az utasok teljesen meg voltak döbbenve, hogy Katalin hercegné velük együtt utazik és állítólag semmilyen feltűnést nem keltettek — azzal a különbséggel, hogy utolsónak szálltak be a gépbe és elsőként hagyták el azt.

Vilmos herceg és a trónörökös György herceg nem tartott velük

A szemtanúk szerint Katalin hercegnével, valamint Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel a nevelőnőjük, valamint valamint öt biztonsági őr utazott, akikkel az első három sort foglalták el. A trónörökös Vilmos herceg és György herceg biztonsági okokból nem utazott velük — ők valószínűleg egy magánrepülőgépen, egy helikopteren vagy vonaton, esetleg egy golyóbiztos páncélkocsiban tették meg az utat. Az azonban példaértékű, hogy Katalin hercegné nem magánrepülőgépen vagy más úri járgányon utazott a gyerekeivel, mert a többi világsztárhoz hasonlóan minden bizonnyal ők is könnyen megtehették volna.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves